Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láttátok már ezt a kérdést?

Láttátok már ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Én most találtam rá erre a kérdésre, de totál kiakadtam a kérdező írásain. Ez a pasi nem normális, nagyon felhúztam rajta magamat. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 4. 23:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
Ajjaj kérdező te nagyon vak vagy! A nők PONTOSAN ugyanilyenek! Rájuk jön a gyerekmánia és minden áron azt akarják...! És amikor gyerekük lesz mindenen és mindenkin átgázolnak, mindenkinél jobbnak hiszik magukat, önzők és sorolhatnám! Mégis mivel vagytok különben? Őt legalább nem a hülye terheshormonjai irányítanák! És mégis mit vársz, ódát írjon hozzátok amikor mindenki ott csesztette?
2010. ápr. 5. 01:12
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Én meg úgy gondolom, hogy tévedsz. Azért, mert valakinek rossz a kapcsolata az anyjával, vagy nem volt sikeres a nőknél, még nem kéne az összes nőt egyformán leírni. Ha fordított esetben így gondolkodnánk, akkor a kedves kérdező miatt (már ha a kérdező férfi valóban) az összes férfit pszichopatának hinnénk.

Nem minden fekete vagy fehér, ha valaki hülye és provokatív kérdést tesz fel egy ilyen oldalon, akkor hadd ne sajnáljam már, amiért nem tapsoltak neki.

2010. ápr. 5. 10:38
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
Nem is tévedsz... A nők nagy része utálja a pasikat (legalább annyi mint ahány pasi a nőket), azt gondolják hogy "csak azt akarják", kihasználnak, éretlenek, nem jók apának, stb... Semmivel sem jobbak a nők, vagy gondolkoznak jobban... Mondom ezt annak ellenére hogy én is nő vagyok, de nem hiszem magamról hogy tökéletesség.
2010. ápr. 5. 17:48
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy meg a mindenki csesztette alatt, nem az anyját értem hanem az 50 válaszolót. Veled még sosem volt hogy kiírtál egy kérdést és mindenki bunkó volt erre te is begőzöltél egy percre? Ja nem bocsi, mert te nő vagy. :D
2010. ápr. 5. 17:49
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

Hát, nem tudom, hogy kinél van a hiba, mert én értettem a mondanivalód, viszont te nem értetted az enyémet...

Örülök az örömödnek, bár az utolsó kommented elég butára sikeredett: "Ja nem bocsi, mert te nő vagy. :D" ---> Te meg unatkozol. Javaslom, foglald el magad valami értelmes dologgal. :)

2010. ápr. 5. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
33%

Kedves utolso valaszolo!

Ne torodj vele!Ez csak a lyukas gumis aki semmibe veszi az anyukakat!Orulok,hogy neha vissza nez ide,legalabb tudok valamin jokat nevetni:)

Lyukas gumis:reg lattalak es akkor meg 71%-os voltal,most mar 69%-nal tartasz?Oh mily meglepo!

Szerintem keresd meg a kerdezo pasit,kb egy szinten vagytok,biztos jol megertenetek egymast.

Ja,amugy tenyleg nagyon gaz ahogy a pasi az osszes not szidja mert egyszer pofara esett.Szerintem nagyon ertelmes valaszokat kapott de se megkoszonni nem tudta se normalisan reagalni ra.Az,hogy onzo is igaz.Kepes lenne a sajat erdeke miatt eltekinteni attol,hogy milyen elete lenne a gyerekenek....:(

Remelem amig nem valtozik meg a gondolkozasa addig nem fog ossze jonni az "elet celja".

2010. ápr. 6. 07:10
 17/26 anonim ***** válasza:

Miért ti mit csináltok? Ti szentek vagytok és mindig csak a gyerek érdekeit nézitek és nem az van hogy bekattantok egyszer és akkor gyerek kell minden áron, mindegy milyen az anyagi helyzet, az apa stb? A saját hiábinkat nem látjuk meg, mi? Természetesen egy férfi ugyanezt nem teheti meg, mi?

Amúgy meg azt hiszem ideje közölnöm kedves undorító utolsó válaszoló aki csak tovább alacsonyítja a szememben az anyákat hogy sajnos nincs min élvezkedned, mert az életbe nem leszek olyan hülye hogy másra bízzam a védekezést, hogy aztán egy kis élősködő miatt kaparásszásnak tegyem ki a testem. Ez történet 100%-ban igaz, csak annyi a különbség hogy mással történt meg. És azért osztonttam itt meg, mert kíváncsi volt hogy igazam van-e az anyukákkal kapcsolatban (mégpedig abban hogy elvakultak és semmi nem érdekli őket csak a gyerek, és akkor is egy mocskos szemét gyilkos a nő ha nem tehet semmiről, sőt szívük szerint még azt is meglincselnék akit megerőszakoltak 10-en és elvetette az eredményt.. És ez undorító hozzállás, számukra a nő csak egy inkubátor amiben fejlődik a gyerek, de érzései, jogai nincsenek, mert csak a gyerek, a gyerek... :( ) És igazam is volt sajnos. Soha életemben nem voltam terhes, nem is leszek, és továbbra is keresem azt maroknyi anyát aki nem veszti el az eszét amint terhes lesz. Sajnos nagyon kevés ilyen van. Ezen az oldalon kb 0.

2010. ápr. 6. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
47%

Ha ennyire terhességellenes vagy és anya sem kívánsz lenni, akkor ebben a témakörben mégis mit kutakodsz?

Csak kérdem, mert nem értem.

2010. ápr. 6. 20:18
 19/26 anonim ***** válasza:
17%
Mert minden érdekel ahol valaki igazságtalan. És ez a helyzet eléggé igazságtalan. Ha egy nő alkalmatlan körülmények között szül akkor hős és mindenki támogatja ha a pasi teszi ugyanezt akkor önző és rossz. Szerintem teljesen érthető hogy csúnyán beszélt a kérdező miután vagy 50 ember végig bántotta és egész élete is rossz volt... Az is felettébb idegesítő hogy ha valaki nem akar gyereket pasiként akkor az szemét, ha akar akkor azért is szemét. És hidd el így van ez más témában is, mindenhol érdekelnek azok akikkel a többség nem ért egyet, mert elvakult (pl valaki ír egy oldalt és abból van egy darab szó ami nem tetszik nekik akkor ezen lovagolnak és mindegy hogy a többi egész oldal mind igaz)... Nőként rettentően idegesít egy csomó nő, mert hisztisek, logikátlanok, pletykálkodók, nem hajlandóak használni a józan eszük és ezt nem tartom helyesnek.
2010. ápr. 6. 20:24
 20/26 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy mint ahogy ez olyan evidens, nem kutakodok sehol, mivel emailben elküldik nekem az érdekesebb kérdéseket, ezen kívül a főoldalon megjelenttek a legújabb kérdések. :) Pont erről beszéltem, a nők gyártanak mindenféle butaságot mikor csak ennyi az egész és nem az olyan témákba írok bele ahol azt beszélik meg ki hogy szült, etet stb... Ez nem egy kismamafórum, aki azt keres az ne itt keressen, ide az ír aki akar, anélkül hogy valakinek joga lenne megkérőjelezni amit mond... Mégis hogy alakítsam ki a véleményem a gyerekes életről ha egy gyerekes valakit sem ismerek, olvasok? Az már nem az én hibám hogy itt mennyire lehúzzák a gyerekesek hírét egyesek.
2010. ápr. 6. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!