Láttátok már ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én most találtam rá erre a kérdésre, de totál kiakadtam a kérdező írásain. Ez a pasi nem normális, nagyon felhúztam rajta magamat. Mi a véleményetek?
Miért ne lenne normális. egy elkeseredett ember, aki szerencsétlen a szerelemben, semmi önbizalma nincs, de nagyon vágyik saját gyermekre.
A főnöknőm 40évesen vett magának spermát és gyereket szült. Mert a nők szerencsések, ha gyereket akar, de szerelmet nem, elmegy a spermabankba, aztán szül magának. de ezt a férfiak nem tudják megtenni. Most miért lenne rosszabb ember ez a férfi bárkinél, aki egyedül vállal gyereket? Nem értelek.
Első vagyok. Na most végigolvastam. De továbbra sem értem, mitől akadtál ki a kérdezőn, pedig én is nő vagyok. Szerintem a vége felé már azért írt olyan stílusban, mert kiprovokálták belőle, hogy ő egy szerencsétlen, és "csak visszavágott".
Az viszont mindenképp gáz, hogy azt is bevallotta, hogy azon kívül, hogy a nőknél nulla dolgot ért el 34 év alatt - hogy az emberi kapcsolatai is sekélyesek és sivárak... Így a gyereke fejlődése sem lenne normális, ha egyedül nevelne egy gyereket.
Hogy min akadtam ki?????
Ezeken:
"Milyen könnyű egy nőnek:csak szétteszi a lábát,aztán rotty!Ha termékeny,akkor mindjárt teherbe esik,nem igaz?Mindig akad valami boldog-boldogtalan aki úgy is lukon vágja.
"tanulj egy kis locsolóverset holnapra"persze,hogy a kedvedbe járhassak?(most itt általában a nőkre gondolok)hogy nőnek érezhesd magad?Nincs kedvem semmi szépet mondani nektek,mert csak rosszat kaptam tőletek.Kihasználtátok,hogy szerelmes voltam,és csúnyán pofára ejtettek.Bármit megadtam volna,de csak egy egyszer használatos hulladéknak tekintettél,és a kukában végeuztem.Kösz szépen.
"a gyereknek az az érdeke,hogy egészséges boldog,családban nőljön fel"Persze.Ideális esetben.Azt akarod mondani,mivel nekem nem ideálisak a feltételeim,mondjak le a saját utódról?Na ne már.Senki kedvéért nem tenném meg."várjam meg az igazit"Most komolyan?34év alatt az "első"se történt meg,ill.jött össze,én meg várjam az igazit?Várjam,hogy a sült galamb a számba repüljön?RElfogyott a türelmem.A lelkem fellázadt a sikertelenségeim miatt.
16.48as hozzászóló:"egy nőnek ennél fontossabb dolgok is léteznek"Persze:pénz,pénz+pénz+jóképű legyen a pasi"
Ez egy önző ember, aki teljesen bele van merülve az önsajnálatba. A nőket szidja ezerrel, de abba bele sem gondol, hogy ő rontotta el a saját életét és benne van a hiba és meg kellene változnia. Számára csak az a fontos, hogy gyereke legyen, de az nem számít hogy milyen áron és persze teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy egy gyereknek mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!