Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láttátok már ezt a kérdést?

Láttátok már ezt a kérdést?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Én most találtam rá erre a kérdésre, de totál kiakadtam a kérdező írásain. Ez a pasi nem normális, nagyon felhúztam rajta magamat. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 4. 23:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%
Én csak a kérdését olvastam el, de semmi kiakasztót nem találtam benne. Miért húztad fel magad?
2010. ápr. 4. 23:03
 2/26 anonim ***** válasza:
58%

Miért ne lenne normális. egy elkeseredett ember, aki szerencsétlen a szerelemben, semmi önbizalma nincs, de nagyon vágyik saját gyermekre.

A főnöknőm 40évesen vett magának spermát és gyereket szült. Mert a nők szerencsések, ha gyereket akar, de szerelmet nem, elmegy a spermabankba, aztán szül magának. de ezt a férfiak nem tudják megtenni. Most miért lenne rosszabb ember ez a férfi bárkinél, aki egyedül vállal gyereket? Nem értelek.

2010. ápr. 4. 23:16
 3/26 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi de én sem látok semmi orbitálisat ebben a kérdésben-
2010. ápr. 4. 23:17
 4/26 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem semmi közöd ahhoz hogy más hogy él. Én nő vagyok de a többi nőt nem tudom megérteni. Semmi nem jó nekik, csak gyűlölködni tudnak! Ha valaki nem akar gyereket akkor gyűlölik, most meg valaki akar és azért szólják le, ha a pasi nem törődik a gyerekkel az a baj, ha csak magának akarja az a baj stb!? Már nem azért de arra jogotok van hogy mindenféle kapcsolatba szüljetek úgy hogy még egy normális ház sincs a fejetek felett (mert hogy itt mindenki hogy felháborodik hogy neki joga van gyerekhez mégha szegény is) de annak nincs joga gyerekhez akinek nincs tökéletes kapcsolata? Hát tudjátok mit, szerintem túl sokat unatkoztok otthon! Menj nézz inkább egy kis született feleségeket vagy ilyesmit hogy maradjon a színvonal... -.-" Nem csak nektek van jogotok egyedül gyereket vállalni, mivel ugye az nem a ti érdemetek hogy ti szülitek meg, csak pusztán véletlen hogy így alakult...
2010. ápr. 4. 23:30
 5/26 anonim ***** válasza:
62%
Beleolvastam a válaszokba - illetve a kérdező saját kommentjeibe - vagy poénra veszi és röhög az egészen, vagy nem beszámítható. Mindenképp nagyon gááááááz. :(
2010. ápr. 4. 23:41
 6/26 anonim ***** válasza:
43%
Miért gáz? Csak a nőnek van joga egyedül gyereket nevelni?
2010. ápr. 4. 23:43
 7/26 anonim ***** válasza:
71%
Én olvastam.. Nekem se a kérdéssel van gond az elején még sajnáltam is de amiket írt:O És ahogy rólunk nőkről ír hát ez kész..:S
2010. ápr. 4. 23:44
 8/26 anonim ***** válasza:
57%

Első vagyok. Na most végigolvastam. De továbbra sem értem, mitől akadtál ki a kérdezőn, pedig én is nő vagyok. Szerintem a vége felé már azért írt olyan stílusban, mert kiprovokálták belőle, hogy ő egy szerencsétlen, és "csak visszavágott".

Az viszont mindenképp gáz, hogy azt is bevallotta, hogy azon kívül, hogy a nőknél nulla dolgot ért el 34 év alatt - hogy az emberi kapcsolatai is sekélyesek és sivárak... Így a gyereke fejlődése sem lenne normális, ha egyedül nevelne egy gyereket.

2010. ápr. 4. 23:50
 9/26 A kérdező kommentje:

Hogy min akadtam ki?????

Ezeken:

"Milyen könnyű egy nőnek:csak szétteszi a lábát,aztán rotty!Ha termékeny,akkor mindjárt teherbe esik,nem igaz?Mindig akad valami boldog-boldogtalan aki úgy is lukon vágja.

"tanulj egy kis locsolóverset holnapra"persze,hogy a kedvedbe járhassak?(most itt általában a nőkre gondolok)hogy nőnek érezhesd magad?Nincs kedvem semmi szépet mondani nektek,mert csak rosszat kaptam tőletek.Kihasználtátok,hogy szerelmes voltam,és csúnyán pofára ejtettek.Bármit megadtam volna,de csak egy egyszer használatos hulladéknak tekintettél,és a kukában végeuztem.Kösz szépen.

"a gyereknek az az érdeke,hogy egészséges boldog,családban nőljön fel"Persze.Ideális esetben.Azt akarod mondani,mivel nekem nem ideálisak a feltételeim,mondjak le a saját utódról?Na ne már.Senki kedvéért nem tenném meg."várjam meg az igazit"Most komolyan?34év alatt az "első"se történt meg,ill.jött össze,én meg várjam az igazit?Várjam,hogy a sült galamb a számba repüljön?RElfogyott a türelmem.A lelkem fellázadt a sikertelenségeim miatt.

16.48as hozzászóló:"egy nőnek ennél fontossabb dolgok is léteznek"Persze:pénz,pénz+pénz+jóképű legyen a pasi"

Ez egy önző ember, aki teljesen bele van merülve az önsajnálatba. A nőket szidja ezerrel, de abba bele sem gondol, hogy ő rontotta el a saját életét és benne van a hiba és meg kellene változnia. Számára csak az a fontos, hogy gyereke legyen, de az nem számít hogy milyen áron és persze teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy egy gyereknek mi a jó.

2010. ápr. 5. 00:23
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem vagy jót röhög, vagy pszichopata.
2010. ápr. 5. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!