Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok ezt a kérdést? Nem...

Láttátok ezt a kérdést? Nem felháborító?

2011. febr. 1. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

DE! Felháborító, de ilyennel csak az foglalkozik (mármint az eredeti kérdés feltevője, nem te!), akinek valószínűleg nincs gyermeke, vagy a bébiszitter kel fel hozzá éjszakánként. Ő biztos nem "butul el".

Azért irigylem, hogy ez a "legnagyobb" problémája és van ideje ilyen dolgokon agyalni.

:-)

2011. febr. 1. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Vannak, akik "elbutulnak" otthon, vannak akik nem engedhetik meg maguknak. Én nem érzem ezt sértőnek, mert az első csoportba tartozónak érzem magam, már 2,5 éve itthon. A szakmámban azóta sok újdonság van, fél füllel hallok is róla, de nem vagyok képben, és egyelőre nem is érdekel, majd felzárkózom, ha már újra dolgozni fogok.

Másrészt a gügyögés. Hát igen, valószínűleg nincs gyereke a kérdezőnek. Én is gügyögés-ellenes vagyok, de néha azért kicsúszik egy kis üngyi-büngyi... de ennyi nehogy már ne férjen bele.

2011. febr. 1. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
de, az. az ember legszívesebben jól beolvasna neki. egyrészt a fáradtság nem elbutulás. másrészt ha az ember bizonyos közegben él, akkor hozzáalakul. tehát ha a ygerekem miatt mindig azt mondom, hogy kutyuska, akkor egy idő után már annak is azt mondom, akinek nem kéne. mert rájár a nyelvem. ettől függetlenül nem vbagyok elbutulva, rohadt fáradt vagyok. a gyermekem 20 hónapig szerencséltetett a gyakori éjjeli keléseivel, nappal sem volt egy egyszerű darab, most meg hogy elmúlt 2 éves és könnyebb vele, terhes vagyok megint, amiatt vagyok nagyon fáradt...de elbutulva nem vagyok, ezt kikérem magamnak, ha este még van fél óra energiám, akkor bizony olvasok. sőt, valószínűleg többet tudok jelen állapotomban is, mint a nagyon iq fighter kérdező!!!!! sekélyes gondolkodású, öntelt majom lehet ez az ember.
2011. febr. 1. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
A férfiak sosem fogják megérteni, milyen az a nap 24 órájában összezárva lenni egy (vagy több) pici gyerekkel, éjjel-nappal rájuk figyelni, és utána még jön a többi dolog amit a ház körül el kell végezni. Ha csak 1 hétig végigcsinálnák ezt utánunk, nem hiszem hogy olyan jól fogna az agyuk.
2011. febr. 1. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt bántó, akinek nincs gyereke tényleg másképp látja, mint akinek már van. Akinek nincs a gyereksirás is csak felesleges rossz, akinek van meg rohanna, hogy segitsen. Hol máshol tegye fel a kérdését, ha nem itt? :)
2011. febr. 1. 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Én az elbutulás szón akadtam ki.(amúgy most olvastam csak ezt a kérdést)

Az elbutulás nem egyenlő azzal, hogy egy anyuka a nap legnagyobb részében a gyermekén és a teendőkön agyal.

Sajnos nem tud az agyunk 100%-osan kikapcsolni,és egy másik dologra összpontosítani, mert mindig ott motoszkál eszünkben a gyermekünk.

Ez így van rendjén egy anya életében.Pár év múlva, amikor kicsit nagyobb lesz, önállóbb,akkor változik ez a felállás.

2011. febr. 1. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Az illető ha jól olvastam egy 30 közeli gyermektelen férfi.Az biztos hogy nem szeretnék a leendő felesége helyében lenni.Attól hogy valakinek ez a státusza,még nem kellene ekkora tuskónak lennie..
2011. febr. 1. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem csak az zavar az ilyen kérdésekben, hogy mindig olyanok szapulják a másikat, akik nem látnak bele a dolgokba. Nem tudják mivel jár egy gyerek, nem tudja milyen az mikor heteken/hónapokon át nem alussza ki magát az ember. Nem tudja milyen az azon aggódni, hogy ne szedjünk össze semmi betegséget, hogy mindent megtudjak adni a gyerekemnek, amit szeretnék. Abszolút nem látnak bele mások életébe, de kívülállóként nagyon tudnak kritizálni!

Én is írhatnék ki olyan kérdést, hogy a 30-as, jól szituált, magukat értelmiséginek tartó férfiak miért nem képesek a nagy nyugati autójukkal megállni a zebránál, hogy át tudjak menni a babakocsival?! De nem teszek, mert úgy gondolom, hogy akkor csak egy pillanatát látom az életének, és nem tudhatom, hogy mi egyéb tényezők befolyásolják. Lehet, hogy rossz napja volt, lehet, hogy kirúgták, lehet, hogy elhagyták, az is lehet, hogy direkt nem enged át.

Jó lenne, ha nem akarna mindenki a másik életével foglalkozni, abba beleszólni!

2011. febr. 1. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az elbutulás nem egyenlő az értékrend és az érdeklődési kör megváltozásával. Nem attól buta valaki, hogy nem a részvények árfolyama, meg a benzin ára érdekli, hanem a babaruhák, és a banán ára. Nem az a legfontosabb, hogy mikor megy legközelebb charter Szardíniára, hanem hogy kijön-e a meggyfolt a pólóból (nem jön ki :)))
2011. febr. 1. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Most kezdem az elbutulás második körét:)

A kérdező gondolom nem anyuka még, és nem tapasztalta magán milyen az élet picibabával...

Ne is foglalkozz vele, pár év, hónap és megtudja milyen egy anya élete 24órában:) Addig minden csuda tanulmány, és cikk, meg 20perc benyomása alapján építkezik.

2011. febr. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!