Hol találok olyan nőt, aki gyereket szülne nekem?
Figyelt kérdés
34éves férfi vagyok,még sosem volt barátnőm.Gyereket viszont szeretnék.Félek,kikések az időből.A szerelem "témát",mint olyat átugornám.2010. ápr. 4. 14:51
41/49 anonim válasza:
És ha lányod születne? Gondolom, akkor nem is kéne, mert minden nő aljas és szemét. Akkor minek is neked egy gyerek? Hiszen benne van a pakliban, hogy nem fiú lesz.
42/49 anonim válasza:
Én meg 34 éves nő vagyok és akarok gyereket, van barátom 6 éve, de ő nem akar (mert hülye) Na most ehhez mit szólsz?
Lehet hogy más nők akkor csinálnak gyereket amikor eszükbe jut, de ezek szerint én kivétel vagyok, vagy nem tudom :)
43/49 anonim válasza:
Remélem nem futunk össze az utcán...
44/49 anonim válasza:
Mért, ha összefutsz mit teszel :)
45/49 A kérdező kommentje:
Tehát,akkor az is hülye,aki akar gyereket-meg az is aki nem.Teljesen világos.Ha te annyira akarsz gyereket,akkor találd meg a módját.Állítsd válaszút elé,vagy vágj egy lyukat az óvszerre:)
2010. ápr. 5. 18:50
46/49 A kérdező kommentje:
Ha lányom születne is örülnék neki.Ez nem volt kérdés.Lényeg,hogy egészséges legyen.
2010. ápr. 5. 18:51
47/49 anonim válasza:
Óvszer? Az nincs, inkább csak kint megy el.
Egyszerű és hatásos. Eddig nem lett belőle semmi.
48/49 anonim válasza:
A válaszút az nem könnyű, mert nem akarom elhagyni :(
49/49 A kérdező kommentje:
verd ki a hisztit,meg a rikácsot,nők nagyon tudnak színészkedni,legvégső esedben sírt el magad,és....többi te dolgod
2010. ápr. 6. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!