Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok olyan nőt, aki...

Hol találok olyan nőt, aki gyereket szülne nekem?

Figyelt kérdés
34éves férfi vagyok,még sosem volt barátnőm.Gyereket viszont szeretnék.Félek,kikések az időből.A szerelem "témát",mint olyat átugornám.
2010. ápr. 4. 14:51
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te hülye vagy :) legalábbis a kommentjeid alapján így érzem. Inkább tanulj valami király kis locsolóverset holnapra..
2010. ápr. 4. 16:29
 22/49 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy nem volt még barinőd sose, és boxeralsót viselsz, és vigyázol a nemzőképességedre, mint a hímes tojásokra. A szex az megy?! Mi az, hogy "kikések?" H elolvasnál egy két cikket, tudnád, hogy a pasik boxerben, vagy boxer nélkül is vígan tudnak gyereket gyártani akár hatvanéves korukban is. Rengeteg időd van még. Szerintem se pazarold a szerelemre az idődet, amikor bekerülsz majd egy szupi öregek otthonába, úgyis rádugrik majd egy fiatal nővérke, és hopp, máris összejött a várva várt bébi.
2010. ápr. 4. 16:33
 23/49 A kérdező kommentje:
Milyen könnyű egy nőnek:csak szétteszi a lábát,aztán rotty!Ha termékeny,akkor mindjárt teherbe esik,nem igaz?Mindig akad valami boldog-boldogtalan aki úgy is lukon vágja.De mert a nőknek könnyebb,még nem szeretnék az lenni.
2010. ápr. 4. 16:34
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért az éremnek is két oldala van. Igen, egy nő akkor lesz terhes amikor akar (elvileg), viszont egy nőnek sokkal nagyobb felelősség a gyermekvállalás mint egy férfinek. Ha bármi balul sül el, a nőnek marad ott a gyermek, neki kell ápolni ha beteg, ő kel fel hozzá éjszaka, stb. A férfi eközben éli világát. Aztán ha mégse jön be neki az apaság, akkor fogja magát és lelép. A bíróság meg majd megállapít egy röhejes havi 20ezres tartásdíjat, a nő meg nevelheti tovább a gyermekét, dolgozhat látástól vakulásig, hogy fedelet biztosítson a gyerek feje fölé, ruházza, etesse és közben még foglalkozzon is rengeteget vele, legyen jó anya stb. Közben persze nagy ívben kerülik a férfiak is, mivel senki nem akarja más gyerekét nevelni (tisztelet a kivételnek). Ugyan miért is olyan jó nőnek lenni? Arról már nem is beszélek, hogy a szüléssel járó fájdalmat még csak el se tudod képzelni. :-)

Az a legnagyobb baj veled, hogy mérhetetlenül önző vagy. Csak azt látod, hogy jaj ki fog halni a vérvonalad. Annak érdekében, hogy ez ne így legyen mindent feláldoznál. Magadat, a születendő gyermekedet és az anyját is. Azon még nem gondolkoztál, hogy talán ezért vagy egyedül? Talán ha néha másra is gondolnál magadon kívül, akkor szóba állna veled valaki...

2010. ápr. 4. 16:43
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy 34 évesen fogalmad sincs a dolgokról. Milyen jó lenne, ha rotty, és összejönne! De a helyzet az, hogy a nők nagyobbik részének esze is van, nemcsak kedve a gyerekcsináláshoz, és mivel empatikusak, tudják, hogy egy gyereknek nem pénz kell elsősorban, hanem szerető szülőK, akik kiegyensúlyozott biztos hátteret tudnak nyújtani egy gyereknek, nemcsak havi 125-öt!

Mindegy, nem ez volt a kérdés.

Lényeg, hogy te túlságosan józan vagy, azért nem tudsz összehozni egy épkézláb kapcsolatot. Az életet ÉLVEZNI kell, nemcsak élni! Talán nem ártana elgondolkodnod azon, hogy mi a saját problémád magaddal, ugyanis bármennyire fura, nem a külső a legmeghatározóbb a kapcsolatépítésben! Viszont mindenki hanyatthomlok menekül előled, ha azt érzi, hogy egy szerencsétlen lúzernek tartod magad, és már csak azért vágnál lyukon egy nőt, hogy ne haljon ki a vérvonalad! Egy nőnek, bár ez számodra lehet meglepetés lesz, ennél jóval fontosabb dolgok is léteznek.

Tök mindegy, hogy nézel ki, ha a kisugárzásod a helyén van, a húgom pasija olyan ronda, hogy ha lemegy a bányába feljön a szén, de olyan stílusa van, hogy kifekszel. Mindannyian imádjuk, azért, mert nem problémázik saját magán. Neked se kéne, egyből sikeresebb lennél.

Ha kicsit visszavennél, és nem kizárólag azért keresnél nőt, hogy béranyaméhként funkcionáljon, érzelmek nélkül, akkor valószínűleg találnál valakit, akivel még együtt élni is tudnál, sőt, talán a szerelem témát sem kellene átugranod!

És lehet, fél év múlva boldogan simogatnád a pocakját, és várnátok EGYÜTT a gyermeketek születését!

Ha nem görcsösen arra koncentrálnál, hogy nem lesz soha senkid, és elbénázol minden induló kapcsolatot, lehet összejönne. Talán ezen is el kellene gondolkodnod.

2010. ápr. 4. 16:48
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Én a kérdés elején mág írtam tanácsot de azóta ahogy olvasom a kommenteket te hülye vagy!!!!
2010. ápr. 4. 16:54
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

a nevelőapám 35 volt, mikor anyámra rátalált, előtte neki sem volt komoly kapcsolata, sőt, asszem nővel sem volt. De anyámnak bejött. 3 hónap után összeházasodtak, egy évvel később megszületett az öcsém. Már 16 éve együtt vannak.

azt hiszem, neked önértékelési problémáid vannak, azért nem látod magad sem szépnek, sem jó pasinak, sem jó szövegűnek. Társkeresés inteneten/újságban?

Különben nem hiszem, hogy találnál Magyarországon ilyen nőt. 9 hónapot végigszenvedni a terhességgel, izgatottan várni az ultrahangot, parázni a legapróbb problémán is, hogy minden rendben van-e a kicsivel, csak azért, hogy utána „kinyomd” és odaadd valakinek? Hát nem tudom, milyen nő az, aki képes ezt megcsinálni. Nagyon kemény és érzéketlen lehet.

2010. ápr. 4. 17:08
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem bántani akarlak, de te valóban nem vagy ép!

"a gyermektartást fizető vasárnapi apukák életét"-még az is jobb,mint a semmilyen"

Kinek jobb? Neked? És annak a szerencsétlen gyereknek ugyan mitől jó? Vagy az anyjának? Ezek szerint lesz@rod, hogy mit érez a gyerek, vagy milyen érzelmi háttérrel felnőni, lényeg, hogy a nevedet viselje?

Ez elég szánalmas. Önző vagy! Amíg nem tanulod meg, hogy rajtad kívül is léteznek emberek, érzésekkel, akik törődést, odafigyelést, érzelmeket kívánnak, addig ne csodálkozz, hogy nincsen kapcsolatod!

És ne akarj addig gyereket se, hiszen a gyerek azért több, mint a neve, meg a vére!

Ugyan már, ezt nem gondolhatod komolyan!

2010. ápr. 4. 17:15
 29/49 A kérdező kommentje:
"tanulj egy kis locsolóverset holnapra"persze,hogy a kedvedbe járhassak?(most itt általában a nőkre gondolok)hogy nőnek érezhesd magad?Nincs kedvem semmi szépet mondani nektek,mert csak rosszat kaptam tőletek.Kihasználtátok,hogy szerelmes voltam,és csúnyán pofára ejtettek.Bármit megadtam volna,de csak egy egyszer használatos hulladéknak tekintettél,és a kukában végeuztem.Kösz szépen.
2010. ápr. 4. 17:22
 30/49 A kérdező kommentje:
Ja,és pár éve már a csapvizet se iszom meg.Mivel túl vasas-klóros.Kizárólag a szénsavmentas,tiszta ásványvizet.Szerintem mára már eléggé kitisztult a szervezetem.Szal,teszek a cél érdekében.És várok.Hogy önző vagyok?Mindig mindenkinek segítettem,a dolgaimat megosztottam másokkal,á másé fontosabb volt,mint a sajátom.Hamis barátok becsaptak,maGUKAT FELSŐBBRENDŰNEK KÉPZELŐ NŐK SZINTÉN.éS ÉN VAGYOK AZ ÖNZŐ?
2010. ápr. 4. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!