Hol találok olyan nőt, aki gyereket szülne nekem?
Az alapján, amit leírtál, az alapján esélyed sincs. Se normális kapcsolatra, se egy olyanra, ahol a nő gyereket szül neked. A nagy világfájdalmadban csak egyetlen dologra nem gondolsz, hogy magadba nézz. Mert minden történés két ember között KÉT emberen múlik. Szar, hogy csalódtál, de eddig csak másokat hibáztattál. Arra nem gondolsz, hogy neked kellene változtatnod, és megváltozna az életed is? Miért várod el a többi embertől, hogy harmonikussá tegye az életedet, ha egyszer erre te magad sem vagy képes? Olyan furcsa, azt mondod mindig mindenkinek adtál, de vajon abba belegondoltál, hogy esetleg ezek az emberek NEM KÉRTEK?
Felesleges másokon leverned a saját problémádat, ugyanis senki nem fogja rajtad kívül megváltoztatni az életedet!
Minden ember máshonnan érkezik, és máshová tart, így értelmetlen lenne másokkal szemben túl nagy elvárásokat támasztani, azzal csak azt éred el, hogy átlépnek rajtad, mert akadályt jelentesz!
Ha belefáradtál a sikertelenségbe, akkor VÁLTOZTASS! De ne másokon, MAGADON!
És nyugodj meg, a csapvíz nem fog ártani a termékenységednek, a szar hozzáállásod annál inkább. Mániákus vagy, csak az utód lebeg a szemed előtt, oda sem figyelsz másokra! Miért vársz így odafigyelést? Tudod, az ember mindig azt kapja, amit másoknak ad, akik megszívattak, majd visszakapják mástól, lépj túl rajtuk, és ne élj a múltban.
És legfőképp ne akarj azért gyereket, mert a saját sikertelenséged ellensúlyozására szükség van egy "bizonyítékra", hogy igenis, elérsz valamit.
Komolyan, és tiszta szívből azt kívánom neked, hogy sikerüljön belátnod, hogy mindezeknek a dolgoknak egyedül te vagy az oka, hiszen az életedért egyedül te vagy a felelős. És mivel még ezt sem csinálod jól, hanem elmerülsz a nagy önsajnálatban, egyenlőre nem tudsz adni semmit se egy társnak, se egy gyereknek.
Ja, és nekem a pénz nem számított, mikor társat választottam magamnak, sőt, láss csodát, nem is egy Adoniszt választottam! Olyan embert választottam, akinek lelke van, és képes másokra is odafigyelni ahelyett, hogy csak magát ajnározza. Aki mellett biztonságban érzem magam, és társ tud lenni jóban, rosszban. Ezt sem pénzzel, sem külsőségekkel nem lehet pótolni. És még babát is szültem neki, mert úgy gondolom, boldog, kiegyensúlyozott családban nő majd föl a gyerek!
Elég lesújtó véleményed van a nőkről általában, valószínű te csak külsőségekre mégy, így valószínű, hogy több olyan nő mellett is elmentél, aki társad lehetett volna, hiszen csak azokat a nőket látod meg potenciális kapcsolatként, akiknek a lóvé, meg a szépség fontos!
A gyermekvállalás kérdésében önző vagy, mert neked csakis az a fontos, hogy utódod legyen, lényegtelen, hogy milyen áron,lényegtelen, hogy a gyereknek mi a jó...
Igazából Te egy szánalmas alak vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!