Hol találok olyan nőt, aki gyereket szülne nekem?
11/49 A kérdező kommentje:
tehát,ezért kiiktatnám,ezt a szerelem témát
Épp ezért nem találsz épeszű nőt, aki ilyen pasinak gyereket szülne. :-(((((((
Szerencsére. De főleg a gyerek szerencséjére.
2010. ápr. 4. 15:33
13/49 A kérdező kommentje:
nincs kedvem megvárni az igazit,mert az úgysem létezik,csak illúzió.Magamat csapnám be vele,és közben eltelne az idő
Igen ám, de ha csak itt az oldalon körülnézel, akkor millió olyan anya van, aki látni sem engedi az apának a gyereket, mondván majd ő bosszút áll így rajta a vélt vagy valós sérelmeiért. Annak ugyan mi értelme volna, hogy lenne egy gyermeked, akit nagyon ritkán láthatnál?! A gyerek is szenvedne, mert minden gyerek teljes családra vágyik, olyan szülőkre akik szeretik egymást és boldogok, ezáltal a gyerek is boldog lesz hiszen érzelmileg is biztonságban érezheti magát. Ne legyél már ilyen önző, gondolj arra is, hogy nincs jogod tönkretenni egy másik ember életét azért, hogy neked jó legyen. Még a saját gyermekedét sem!
2010. ápr. 4. 15:33
15/49 A kérdező kommentje:
15.33as hozzászóló:azt akarod mondani,hogy vesszen ki a családom,mert béna vagyok a szerelemben?na ne már...
Most őszintén,mit vársz?
Hogy valaki majd ide beírja hogy hívj fel én vállalom?!?
Miért tenne ilyet egy nő????Miért?
Puszta szivességből kihordaná,fájdalmasan megszülné és csak úgy eldobná a babát mert te szeretnéd?
2010. ápr. 4. 15:52
15:33 vagyok.
Azt akarom mondani, hogy felelőtlen ember vagy, ha anya és szerelem nélkül akarsz gyereket, csonka családba, csak azért, hogy ne vesszen ki a vérvonalad. Az igazi nem illúzió, és érdemes megvárni. Én 32 éves koromig vártam az igazira nő létemre, szóval engem tényleg sürgetett az idő, nem úgy, mint téged. És azt kell mondjam: megérte várni. Mert megtaláltam az igazit, akivel fel fogom tudni nevelni a gyermekemet.
Mellesleg meg inkább azzal foglalkozhatnál, hogyan lehetnél TE az igazi valaki számára ahelyett, hogy azon nyavalyognál, hogy nem találod az igazit...
2010. ápr. 4. 15:54
Amúgy az komolyan érdeklelne,hogy mit jelent az a két szavad,hogy:"ilyen arccal".34 évesen nem volt még egy barátnőd sem?Mi a baj veled?Miért vagy ennyire kiábrándult?
2010. ápr. 4. 16:13
19/49 A kérdező kommentje:
egész életemben rendesnek neveltek,jó tanuló voltam,próbáltam mindenkink megfelelni,nem balhéztam,nem ütköztem soha össze a törvénnyel,nem iszok,nem dohányzok,nuku drog,szerencsejáték,vigyázok magamra:se túl forró ülőfürdő,se felfázás,csakhogy nemzőképes maradhassak,a gyógyszert csak akkor szedem be,már ha csak nagyon muszáj,nem iszok szénsavasat,próbálok kiegyensúlyozottan élni,már régóta boxeralsót hordok,nehogy ez befolyásolja a termékenységet,
20/49 A kérdező kommentje:
az utolsó trógernek is volt már barátnője,de legalább egy,nekem meg egysem,pedig próbálkoztam is.Lehet,nem pont ahogyan"klaszikusan"azt a csajok elképzelik,mert már többször megkaptam:szerinted így kell ismerkedni?Havi 125öt keresek nettóban,ami nem sok,de biztos vagyok benne,hogy fel tudnék nevelni egy-kettő gyereket.Sajátot.Aki az én vérem.Capise?
Kapcsolódó kérdések: