Tényleg hozhat ilyen döntést egy védőnő?
Szóval elég sokat látom interneten, hogy egy család, aki az első babát várja, szomorúan keres új gazdát a kutyájának, mert a védőnő nem engedi, és akár el is veheti a babát a családtól, ha a kutya vele marad..
Ilyen létezik? Hogy mondhatja meg egy idegen, hogy a család hogy éljen? Jelenleg nem tervezek babát, nagyon sok évig még, de abban biztos vagyok,hogy nem fogok kutya nélkül élni,illetve kutyák nélkül..jelenleg 3 kutyám van, egy terrier,egy labrador és egy pitbull. Ha most azt mondanám,hogy elérkezett az idő egy babához,akkor választanom kellene? Teljesen irreális az egész,viszont én mindig is úgy képzeltem el,hogy több kutya mellett nőnek fel a leendő gyermekeim. Ahogyan én is, egy skót juhász,német juhász és dobermann mellett nőttem fel, agyon nyúztam őket, és soha nem volt baj,mert a szüleim foglalkoztak a kutyákkal eleget...
"1,5 szobás panelben 3 harci kutyával összezárva"
olyan nincs, hogy "harci kutya" (nem tudom, itt mire gondoltál).
Akik kutyát tartanak, azok nem "összezárva" élnek, hanem "együtt". Van különbség.
Kérdező: nekünk pitbullunk van, 3,5 éves volt, amikor született a fiunk. A védőnőnk fél tőle, de mégsem szólt rá egy szót sem.
Nem, ő nem hozhat ilyen döntést, csak javaslatot tehet a gyermekvédelemnél.
Sehol.. Csak okoskodni tudnak. Nekem tavaly aztmondta,hogy adjak a lányomnak tehéntejet (6 hósan),hogy erősödjön az immunrendszere. Szabályosan ordibált,hogy 3 (három) naposan nem vittem ki a levegőre,hogy milyen anya leszek én ha már most lusta vagyok. Jaaa,meg hogy fogyjak le (szülés után),mert láthatóan sok gyorskaját eszek (wtf?)ezért a tejem sem a legjobb minőségű.........
Szülés után voltam 65 kg. Na puff.. +7kg-al. Jajj de szörnyű.
Egyszerűen szörnyűek. Fiammal máshol laktunk,ott is van sok rossz tapasztalatom. Rendesen idióták,ez van! Még a háziorvosunk is leggyint,ha meghallja a védőnő szót...
Nem tehet ilyet. Nekünk 3 kutyán volt/van lakásban. 3 védőnőnk volt eddig. Fel sem merült ilyesmi.
Az első 2 védőnőnkre csak jót mondhatok, a mostanit még csak egyszer láttam a 4 éves státuszon. Mondott hülyeséget, hogy kicsit figyeljek a gyerek súlyára mert kicsit sok, de nem foglalkozom vele.
Köszönöm a válaszokat! Minden válasz hasznos volt számomra,szóval zöldet kaptok :))
Persze ha jönne egy védőnő hogy le a kutyákkal,akkor neki nem adnék zöldet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!