Mi a véleményetek a védőnőtökről?
Semmi jó. 35 éve van a pályán és sajnos nem a tapasztalatát gyarapította ezidő alatt, hanem a mai napi az akkori elveket vallja. Soha egyetlen szavát sem fogadtam meg, semmiben sem tudott még a segítségemre lenni az utóbbi 4 évben, pedig most várom a harmadik babánkat és jópárszor jártam már a rendelésén.
Érezni, hogy teher neki minden, ha kijön akkor is csak mert kötelező neki. Nem érdeklik a baba dolgai, sem a kismama bajai. A szoptatási gondokra első szava: tápszer.
Véleményezett már, mert nem 3 óránként szoptattam és amiatt is, mert 150 milit szopott egyszer a babám és az túl sok. El kellett volna vennem tőle közben?! :D
Bocsi, kicsit hosszú lettem, remélem érezhető milyen is a védőnénink.
Eddig 8 év alatt 6 védőnőt "emésztettünk fel", egyszer költöztünk, meg cserélődtek.
Nekem soha semmiben nem voltak a segítségemre.
Ha problémám van, a gyerekorvoshoz fordulok egyből.
Amennyi "hivatalból kell", annyit találkoztam velük, nem többet.
Alapból szkeptikus vagyok a tudásukkal kapcsolatban. Egy igen kedves barátnőm is védőnő, vele ritkán jön szóba a "szakma", de nála látom, hogy bár lelkesen tanult mindig is, annyira keveset tudnak.
Szerintem az ő szerepük talán a szociálisan hátrányos helyzetű családoknál lehet nagyobb.
Nagyon csípem.
Már van egy unokája,de nagyon fiatalos és vagány.
Sokszor segített,bármikor zavarhattam és jó tanácsokkal látott el.
Maximálisan elégedett vagyok vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!