Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a védőnőtökről?

Rezi Dencia kérdése:

Mi a véleményetek a védőnőtökről?

Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok a tudásával, hozzáállásával?

2015. okt. 19. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Költözés miatt 2 védőnőnk is van-volt.

Mindegyik nagyon aranyos, normális nő. Elgédett vagyok velük.

2015. okt. 19. 21:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A miénk nem is értem minek van! Soha nem adott egyetlenegy hasznos tanácsot sem,nem segített semmiben!
2015. okt. 19. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
A stílusával van egy kis bajom, általában olyan hangnemben beszél velem, mintha egy kis hülyegyerek lennék. Nem tudom, hogy ez csak nekem szól, vagy a többi anyukával is ilyen. A tudásával nincs gondom, ki szoktam kérni a véleményét (ahogy anyámét és anyósomét is), de dönteni és cselekedni a saját belátásom szerint szoktam. Nem gondolom, hogy mindenben egyet kéne értenünk, és azt sem hiszem, hogy nem ért a munkájához csak mert nem egyezik a véleményünk.
2015. okt. 20. 10:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor én is a szerencsések közé tartozom,mert elégedett vagyok vele.A tudása -na igen,mint ahogy az egyik válaszoló megfogalmazta- kicsit "tankönyvszagú",de ez nem baj.Lelkes,közvetlen,alapos.A hozzáállásával sincs semmi gond,úgy érzem,maximálisan ellátja a feladatát.A környékünkön nagyon kedvelik.

Azzal tisztában vagyok,hogy nem mindenhol van így.

2015. okt. 20. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az Offért, de aki nincs megelégedve a védőnővel, azt miért kell lepontozni? :D
2015. okt. 20. 13:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem én voltam. Mi sem vagyunk vele elégedettek.
2015. okt. 20. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Költözés előtti egy tündér volt , költözés utánitól próbálok szabadulni ...bármelyik másik védőnő jobb lehet ennél , szóval nem sok veszteni valóval indultam neki :D Hogy miért: hát , mondjuk 3 hónapja nem lehet megcsináltatni a 1 éves kontroll a fiamnak...ő nem jön , én 3 gyermek mellett nem nagyon tudok menni , ugyanis mostanság valamelyik mindig beteg...és ugye betegen nem mehetek , nem mintha szeretnék kicsestni más szülőkkel...de könyörgöm...mérlegünk van , mérőszalagunk van...meg tudná csinálni itt is...pláne , hogy szülés után hazajöttem és másnap már jött zargatni minket a mérickélésével...ITTHON , akkor hogy tudta megoldani...most meg miért nem...arról nem beszélve , hogy nem 1 x 2 kértem , hogy hozza a recepteket legyen szíves...mindig b**-szta hozni : ) nekem kellett érte bemennem. Aki esetleg 18 ker.-ben tud jó védőnőt kérem írjon egy nevet!
2015. nov. 18. 10:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja azt kihagytam , hogy kezet sose mosott , és engem nézett le 26 évesen 3 gyermekes anyukaként...úgy , hogy ő miniszoknyákba járdogál családos otthonokba 40 év felletiként...hozzáteszem mikor leült sikerült a villantása rendesen...akárhogy nézzen ki valaki és akármilyen fiatal legyen , nem hiszem , hogy egy védőnőnek kimázolva és prosti kinézettel kéne kijárnia családokhoz.
2015. nov. 18. 10:17
 19/19 anonim ***** válasza:

A védőnőnk fiatalka nő, kedves, ártalmatlan (35 körüli), én 28 vagyok, a férjem 36. Bp belváros.

A férjem minden találkozónkon ott van (előre szóltam, hogy mi így szeretjük), és kifejezetten zavarja a védőnőt, hogy a gyereknek van apja.:D

Bármit kérdezek, csak az interneten már olvasott infókat mondja el (az orvosomat zaklatom ezért minden terhességi tünet problémával:D). Volt már a lakásunkban, nem nézte meg a gyerekcuccokat, se a lakást, a kelengyés kérdéseimre nem válaszolt.

Hátha majd a gyerek körül hasznosabb lesz!:) Bár, van itthon gyerekápolási könyvünk, azt is kinyithatjuk!:)

24hkm

2015. nov. 22. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!