Mi a véleményetek a védőnőtökről?
Költözés miatt 2 védőnőnk is van-volt.
Mindegyik nagyon aranyos, normális nő. Elgédett vagyok velük.
Akkor én is a szerencsések közé tartozom,mert elégedett vagyok vele.A tudása -na igen,mint ahogy az egyik válaszoló megfogalmazta- kicsit "tankönyvszagú",de ez nem baj.Lelkes,közvetlen,alapos.A hozzáállásával sincs semmi gond,úgy érzem,maximálisan ellátja a feladatát.A környékünkön nagyon kedvelik.
Azzal tisztában vagyok,hogy nem mindenhol van így.
A védőnőnk fiatalka nő, kedves, ártalmatlan (35 körüli), én 28 vagyok, a férjem 36. Bp belváros.
A férjem minden találkozónkon ott van (előre szóltam, hogy mi így szeretjük), és kifejezetten zavarja a védőnőt, hogy a gyereknek van apja.:D
Bármit kérdezek, csak az interneten már olvasott infókat mondja el (az orvosomat zaklatom ezért minden terhességi tünet problémával:D). Volt már a lakásunkban, nem nézte meg a gyerekcuccokat, se a lakást, a kelengyés kérdéseimre nem válaszolt.
Hátha majd a gyerek körül hasznosabb lesz!:) Bár, van itthon gyerekápolási könyvünk, azt is kinyithatjuk!:)
24hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!