Mit tehet a védőnő, ha kék foltok vannak rajtam?
Nem, nem lesz ebből baj. Ha verne a férjed neked kéne megtenned ellene a feljelentést. A védőnő nyilván nem fog elmenni a rendőrségre, illetve ha el is menne mivel nem ver a férjed, akkor sem történne semmi.
MÉrt vennék e l a gyereket tőled???
Nyugi, sokszor még akkor sem tesznek semmit, ha tényleg bántalmazásról van szó, ilyen esetben meg, pár kék folt miatt senki nem fog ugrálni, főleg, ha te azt állítod, hogy nem történt bántalmazás.
Nekem egyszer a drága jó férjem egy monoklit csinált, pedig mi csak birkóztunk, mint a hülyegyerekek, szoktunk ilyet csinálni, játékból csináljuk, bár tény, hogy mi elég durván játszunk néha :D Jó, most, hogy terhes vagyok, nem csinálunk ilyeneket, így most legalább a férjemen nincsenek kék-zöld foltok. Rajtam vannak, mert én meg sajnos úgy közlekedek, mint a tank, megyek neki mindennek, észre sem veszem, ha beütöm a karom vagy a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!