Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet a védőnő, ha kék...

Mit tehet a védőnő, ha kék foltok vannak rajtam?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, ma voltam nála. Vérnyomásméréskor észrevette, hogy foltos a karom. Kérdezgetni kezdett, hogy agresszív-e a férjen, szoktunk-e veszekedni. Én mondtam neki az igazat, hogy leestem a lépcsőn, de nem hitte el. Lehet baj ebből? Félek hogyha megszületik a baba nem engedik hazahozni vagy elveszik. Férjem nem agresszív típus, kiabálni sem szokott, nemhogy ütni.
2015. nov. 11. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem gondolod ugye komolyan, hogy bármilyen vizsgálat, nyomozás vagy bizonyíték nélkül, pár kék folt elvesznek egy gyereket.
2015. nov. 11. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem lesz ebből baj. Ha verne a férjed neked kéne megtenned ellene a feljelentést. A védőnő nyilván nem fog elmenni a rendőrségre, illetve ha el is menne mivel nem ver a férjed, akkor sem történne semmi.

MÉrt vennék e l a gyereket tőled???

2015. nov. 11. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel miattam folyamatosan eljàràs lehetne a pàrom illetve a fiam ellen. Folyamatosan kèk zöld vagyok,c vitamin hiàny kötőszöveti gyengeség, ha nem veszek be 1000mg c vitamint az is meglàtszik ha erősebben megfogja a kezem a fiam vagy úgy ölel meg. Szóval rz hülyeség. Max jobban figyel ràtok,többször kimegy,ennél többet nem tehet. Még akkor se ha konkrétan verne. Nemhogy ìgy,ok nélkül.
2015. nov. 11. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ajánlatos lenne egy vérvizsgálatot végeztetni, mert ilyen bevérzések vérlemezke hiány esetén is előfordulnak (ami ugyan gyakori eset előrehaladott várandósságnál), és jó lenne felkészülni a szülés során bekövetkező esetleges vérzéscsillapítás szükségességére. Talán még egy von Willebrand faktor vizsgálat sem ártana.
2015. nov. 11. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Nyugi, sokszor még akkor sem tesznek semmit, ha tényleg bántalmazásról van szó, ilyen esetben meg, pár kék folt miatt senki nem fog ugrálni, főleg, ha te azt állítod, hogy nem történt bántalmazás.

Nekem egyszer a drága jó férjem egy monoklit csinált, pedig mi csak birkóztunk, mint a hülyegyerekek, szoktunk ilyet csinálni, játékból csináljuk, bár tény, hogy mi elég durván játszunk néha :D Jó, most, hogy terhes vagyok, nem csinálunk ilyeneket, így most legalább a férjemen nincsenek kék-zöld foltok. Rajtam vannak, mert én meg sajnos úgy közlekedek, mint a tank, megyek neki mindennek, észre sem veszem, ha beütöm a karom vagy a lábam.

2015. nov. 11. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább akkor tehet és tesz, ha a gyereken lesznek tipikus bántalmazásra utaló foltok. Szakember el tudja különíteni a "megbotlottam, elestem" és a bántalmazástól származó zúzódásokat.
2015. nov. 11. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem hitte el. Gondolom, elmesélted neki azt is, amikor a lépcsőről való leesés után azonnal rohantatok is az ügyeletre, nem lett-e baja a babának.
2015. nov. 11. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Háhá, a férjemmel mindketten küzdősportot űzünk, rendszeresen tele vagyunk kék-zöld foltokkal (arcon is), és ha kérdezik, őszintén meg szoktam mondani, hogy a férjem ütött meg. :) Nem mindig adok háttérinformációt, de még egyszer sem tört ránk a TEK.
2015. nov. 11. 15:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem mentünk az ügyeletre, mert az esés után pont időpontom volt a nődokinál, épp oda indultam. Így csak átvettem a koszos ruhát és indultam is.
2015. nov. 11. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, az orvosnál szoltal az esesrol.
2015. nov. 11. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!