A védőnő hatóság? Van olyan, amit nemcsak ajánl, hanem meg kell követelnie minden áron?
Hiába mondom neki, mit hogyan szeretnék, nem első gyerek, követeli, hogy az ő ajánlása szerint csináljam. És elég arrogáns, ha nem úgy csinálom. Az a baj, a lemondásból óriási vihar lenne, azt nem akarom.
Valami udvarias tippeket adjatok, hogyan lehet leszerelni. Nincs ötletem, felhúz, ahogy meglátom.
Peldaul mikhez ragaszkodik?
Amugy mondd le. Tobbet nem kell vele talalkoznod akkor.
Nem hatóság, de kötelessége értesítenie a hatóságot, ami ebben az esetben a gyámügy, gyermekvédelem, ha úgy ítéli meg, hogy azzal amit teszel, veszélyezteted a gyermeket.
Nem írtál példát, ezért írtam ezt.
Persze ha olyan kaliberű "parancsról" van szó, mint: "kezdd a hozzátáplálást a 4 hónaposnál", akkor nyilván nem kell megfogadnod.
Nekem is próbál dolgokat mondani, második gyerek, szintén. Bólogatok, mondom oké és ennyi.
Mi az, hogy "követeli hogy csináld"? Ott áll és nézi hogy csinálod? Vagy azt mondja, hogy mittudomén pl adj neki mákoscsigát midnenképpen 6 hónaposan? Te meg azt mondod, hogy NEM, erre ő: DE követelem?
Nem értem. :((( Mondj példát lécci.
Én úgy szerelném le, hogy azt mondanám neki hogy okés, adok csigát neki. Aztán jön legközelebb, kérdezi, h evett-e a gyerek, mondanám, hogy igen. Aztán ki nem szrja le? :) Nem állhat ott mellettem és ellenőrizhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!