A védőnő hatóság? Van olyan, amit nemcsak ajánl, hanem meg kell követelnie minden áron?
Figyelt kérdés
Hiába mondom neki, mit hogyan szeretnék, nem első gyerek, követeli, hogy az ő ajánlása szerint csináljam. És elég arrogáns, ha nem úgy csinálom. Az a baj, a lemondásból óriási vihar lenne, azt nem akarom.
Valami udvarias tippeket adjatok, hogyan lehet leszerelni. Nincs ötletem, felhúz, ahogy meglátom.
2016. jan. 9. 11:26
21/26 anonim válasza:
"Nem ő előtte téptem össze. És amúgy odaadtam volna a nagyobbaknak játszani, csak mostanában sűrűn jön, nem akartam, hogy meglássa a földön. Minden ilyet kiszúr."
Ez is érdekes...
Olyan, mintha nem tudnád kezelni ezt a helyzetet. Ha egyszer látja rajtad, hogy határozott vagy, nem kérsz receptet, akkor erőszakkal ad?
22/26 anonim válasza:
Az ilyenekkel ne foglalkozz, mondd, hogy kiváltottad, gondolom nem néz be a szekrénybe, hogy ott van-e. Amúgy ő nem "hatóság" ilyen szempontból. Ha a kötelező oltásokat beadatod rendben, a gyerek testi-lelki épsége nincs veszélyben semmit sem tehet, az szíved joga, hogy mivel fürdeted, meg milyen lázcsillapítót tartasz otthon.
23/26 A kérdező kommentje:
21-esnek: igen, erről van szó, és nem csak receptügy, minden egyéb dologban is. Nem akartam becsapni, ezért nem választottam a bólogatós, de mégsem úgy csinálom módszert. Azt hittem, meg tudom vele beszélni, de annyira rámenős, hogy nem.
2016. jan. 9. 15:34
24/26 anonim válasza:
Úgy kell leszerelni, hogy te is határozott vagy. Engem állandóan a kutyáim miatt cseszegtet. Múltkor meglátta, hogy a 18 éves kutyám a szivacson alszik bent a folyosón, felkiáltott, hogy miért van még mindig bent a kutya, most már ne legyen bent a kutya. Mondtam neki, hogy a kutya bent lesz és kész. Majd biztos eldobok 18 évet azért, mert neki kutyafóbiája van. A gyerekemre vigyázok, imádják egymást a kutyával, van más kutyám is, aki máshogy viszonyul a gyerekhez, azzal óvatosabb vagyok, de őt se dobom el, egyáltalán semmilyen kutyát nem dobok el se azért, mert a védőnőm nyarvog, se azért mert gyerekem van!
25/26 rantotthus94 válasza:
Érdekes azt olvasni, hogy a legtöbben arról írnak, hogy bólogass, mosolyogj, aztán mikor elmegy a védőnő, szard le, amit mond. Ez BIRKAFELFOGÁS! Hogy az Istenbe nem tudjátok azt vállalni, hogy egyszer lemondjátok a védőnői szolgáltatást és soha többé nem bosszankodtok amiatt, hogy egy idegen razziákat tart a saját otthonotokban és követel "ajánlás" címszó alatt? Legyen már vér bennetek, az Isten áldjon meg.............
26/26 anonim válasza:
Az nem annyira egyszerű ám barátocskám,védőnőknél erősebb szervet küldenek akkor a családhoz ahol sajnos ténleg sok a szem...tapasztaltam a személyiségüket és ha sokmindenbe beletudnak kötni el is vehetik àm a gyereket.Akinek az életébe bekerül a családvédelem imádkozhat nagyon nehezen lehet tőlük megszabadulni.Mai világba jobb ha a gyámügy mégcsak a létezésedről sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!