3 és 6 éves gyermekeiddel mit szoktatok játszani ha hazaértek ovibol?
én ugy döntöttem csinaélunk nap mint nap valmi kreativot:festés, gyurmázás(gyurmafözés)ragasztás,gipk kiöntés, temperázás vagy egy nagyobb 2000 darabos puzzle kirakás, varrás tanitgatása.
minden nap valmi ujjat illetve most szeretném én kiprobálni a vászonra festés és akkor saját müvünk lesz a gyerekszobába
3 éves fiam még bölcsis, és legtöbbször Duplozni, vagy diavetítőzni. Nagy a Duplo készlet, kisebb várost építünk, aztán az autókkal játszunk benne.
Vagy diafilmet mesélek egyszerre 4-5 db-ot is akár.
5,5 évesemmel otthon most geomag-ból építkezünk- illetve jórészt ő, én díszletnek kellek, közben beszélgetünk, mesél valamit az űrhajóiról, amiket épít- én meg közben etszek-veszek.
Vagy szeret matricás foglalkoztatózni, színezni (most épp nyuszis-tojásos témákat), mindenféle feladatlapokat (vonalvezető stb.).
Szoktunk UNO kártyázni, mostanában szinte minden nap vagy van, hogy sokat olvasok neki mesekönyvből, akár 1-2 órát is.
Inkább hétvégén kreatívkodunk, akkor több idő jut rá- és a romeltakarításra is :)
Mostanában nagy kedvenc még a HAMA gyöngyözés is (tudod, a vasalható gyöngyök)- van foszforeszkálós is, úgyhogy egy csomó alakzatot készítettünk a szobájába és este világítanak egy kicsit.
Ha jó idő van, rollerezés, gördeszkázás, parkban bringázás.
Off! [link]
Ezer féle gyurmát főztünk már,de ez a legjobb(nekünk:))
Mi is sokat vagyunk a szabadban,a héten még mindennap fociztunk,idebent festünk,meg imád velem szinezni:) egyedül nem annyira.
A kedvence még az uno kártya,meg a "gondoltam egy állatra..."játék:)
Társasozni is imád,meg mesét olvasni.
Múlthéten egèsz héten tojásokat festettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!