Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor lett konnyebb a gyermeke...

Mikor lett konnyebb a gyermekeiddel?

Figyelt kérdés

Van egy azon is hisztizo, amin nem akato, mar - mar csak felog dacolo lassan 3 eves lanyom egy 3 honaposom.

2,5 ev van koztuk.

A nagyobbik eleinte azert feltekenykedett, de most mar csillapul a dolog. A kicsi sem volt epp kompatibilis velunk, de aranylag hamar osszeszoktunk.

Egyszeruen "szetszakad" a csalad. Annyi helyre mennenk, de ugye du.1-re a nagyobbik elfarad, igy aludni megy kb.3-4-ig. A pici van, hogy jol alszik, van, hogyha a b.kocsi megall mar ebred.

Sajnos mindig kulonprogram van a nagyobbikkal, mert a pici nem birja es nem tudom, hogy mit rontunk el?!

Hiaba tapszeres, a ket alvas kozott max 1-1,5 orat van fenz (evessel egyutt). A 1,5 mar soknak szamit. Mostansag nyuglodik, sirdogal, semmi nem jo neki. Igy elmenni vhova (pl.setalni a Varosligetbe, Muzeumba a nagyobbikkal, amit imad) nem lehez. Hiaba vinnek neki tapszert, ez a legkevesebb. Meg pelenkazni is mindenhol meglehet oldani, de a b.kocsiban ebren sir. ;(

Tudom, meg kicsi, de masok ezt hogy oldjak meg?!

Vagy csak az en kisebbikem ilyen, hogy nem lehet vele kikapcsolodni sehol sem, mert mar elore tudom, hogy nyuglodni fog, stb?!

2014. ápr. 21. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondold végig, miért nyüglődhet a babakocsiban. Nincsen túlöltöztetve esetleg? Nem zavarja a fény, ahogy felfelé néz? Ha a kupolát felhajtod és ráraksz valamilyen lógó játékot?

Ha sehogy nem megy, akkor kipróbálnám a hordozókendőt, persze nem túl sokat, mert a babakocsiban vízszintesen jobb lenne, de heti 2x simán beleférhetne.

Nálunk is kb ennyi a korkülönbség, bár nekem bírta a kicsi a babakocsit. Pár hónap múlva könnyebb lesz, amikor már nem mózesban lesz, hanem lehet kicsit dönteni és tud nézelődni.

2014. ápr. 21. 14:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Hason alszik. Felöltöztetésnél már üvölt, de a nagylányom is üvöltött anno a sapka miatt.

Ahgy berakjuk hasra a b.kocsiba, kb. 3-5 perc múlva már nincs gond. Becsukja a szemét és "alszik", ha eljut a mély alvásig séta közben, akkor van, hogy 3-4 órát alszik. De sajnos ez most az elmúlt 1-1,5 hétben ritka.

Hordozón én is gondolkozom. Lilliputi csatost szeretnék venni, mert a kötözős dolgok nem jönnek be. :/

Nem tudom, hogy az mennyit javítana a helyzeten.

A nagylányom 8 hónapos koráig evett-aludt.. utána nyílt ki a "csípája".

2014. ápr. 21. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Fektesd a hátára egyszer a babakocsiban! Egy próbát megér :)
2014. ápr. 21. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Mármint, ha felébred az alvásból idő előtt és valahol vagyunk vagy ha alvásidő jönne és mennénk sétálni?

Utóbbinál számtalanszor próbáltam. Addig üvöltött, amíg hasra nem raktam.. :/

2014. ápr. 21. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem vált be soha semmi, mire egy napirendet megszoktunk, mert mondjuk a kicsi 3x a nagy meg 1x aludt, addigra a kicsi csak 2x és borult minden. Mire belerázódtunk hogy 2x alszik, addigra nőtt, és elég lett a napi 1. Soha sehová nem tudtunk anélkül menni, hogy valaki ne bőgött volna, minden nap egy Bear Grylls féle túlélő-túrával volt egyenlő, ahol az volt a legnehezebb, hogy az ép eszem megmaradjon.

Azóta jobb, hogy a kicsinek és a nagynak egyforma a napirendje, vagy egy alvás volt mind a kettőnek, vagy majdnem egyszerre szoktak le a déli alvásról (nekem kisebb a korkülönbség, csak 1,5 év)

2014. ápr. 22. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:

A nagy fiam szuper volt, vele baba korától bárhová simán el lehetett menni, elvolt a babakocsiban. Fodrászhoz is elvittem mindig, ő ült közben a babakocsiban és nézte, ahogy festik/vágják a hajam, ami majd 2 óra, de ő remekül elvolt.

A kicsi ennek ellentéte. Vele nem lehetett soha sehová menni. Neki sehol nem volt jó, utálta a babakocsit, az autót, mindent. Folyton nyűgösködött, csak kézben volt el, de rövid idő után ott is csak gyötrődött. Rémálom volt, teljesen kibuktam, mire nagyobb lett. Most 4 éves, mostanra mondhatom, hogy már szívesen elmegyünk vele valahová. Talán idén még a nyaralást is megkockáztatjuk. Utoljára 5 hónapos korában voltunk, de 3 nap után haza kellett menni, mert utálta az egészet:(

2014. ápr. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!