Kamaszok, mit szoktatok csinálni miután hazaértek az iskolából?
"szoktatok" mikor egy napja van iskola. aaaaaa
egyébként bekapcsolom a gépet
Ahogy hazaérek ledobom mindenem és általában rohanok a wc-re,mert suliba utálok elmenni így mire hazaérek kb már bepisilek :D
Aztán eszek valamit és vetőtöd az ágyba,fetrengek,tévézek,netezek. Mindezek után meg nézem ,hogy kell(ene)-e valamit tanulni holnapra stbstb..
Ha nincs déután edzsésem akk haza megyek lenyomok egy piláteszt a kertben hidegben már benn.
Esetleg tanulok ha nagyon szorul a hurok de anélkül is 4.2 az átlagom szal nem nagyon szoktam.
Barátokkal vagy hugommal elmegyek valahova + gépezek, olvasok sokat.
17/L
Eszek, általában farkaséhes vagyok, mire hazaérek, hiába viszek kaját. Általában 15-20 percet pihenek, kikapcsolom az agyam. Megcsinálom, amit éppen meg kell itthon (mosogatás, teregetés, rendrakás stb.). Utána tanulok, felkészülök másnapra, átnézem, amiket vettünk suliba. Idén bejön mellé, hogy nyelvvizsgára készülök.
Utána kb. 1 órát tornázok, majd este vacsizok, beszélgetek a szüleimmel egy kicsit (ilyenkor tudunk nyugisan beszélgetni).
Olyan fél 9 körül tusolok, utána még gépezek, beszélek a barátommal. 10- fél 11 felé lefekszem aludni, mert 5-kor kelek.
Bár én már nem az érettségire gyúrok, 19/L. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!