Betegségen kívül milyen esetekben szoktatok hiányozni az iskolából?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 14:35
1/6 anonim válasza:
pl. ilyen esetben sajnos:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/6 anonim válasza:
Ha megyünk síelni,nyaralni vagy ne adj Isten temetésre kell menni. Mindig indokolt esetben szoktam hiányozni, szóval olyan nincs,hogy felkelek és nincs kedvem suliba menni és akkor nem megyek. De ettől függetlenül elég sokat hiányzok.
3/6 anonim válasza:
Illetve ha valamilyen versenyre megyek vagy vizsgára. De elég sok mindent fel lehetne itt sorolni,hogy milyen esetekben hiányozhat valaki az iskolából :)
4/6 anonim válasza:
nincs kedvem bemenni, nincs kedvem dolgozatot írni, utazás, temetés, verseny
5/6 anonim válasza:
Betegségen kívül akkor, ha vérvételre megyek, ha verseny van, egyszer hiányoztam temetés miatt, meg egyszer azért, mert anyukámmal bezárt minket a papám a házba. XD
6/6 anonim válasza:
Pl. szerdán duplatesin pályaválasztási tanácsodóhoz megyek, ad igazolást. Aztán pénteken szülőivel hiányzok, mert vasárnap nyelvvizsgázom. Lehet még ilyen a temetés, családi progtam, bár ezek ritkán (előbbi szerencsére, utóbbi azért, mert a szüleim is dolgoznak) de jöttem már el előbb, mert mentem ki barátomért a vonatállomásra, nem sokszor fordul elő ilyen, de megértőek a tanárok, igyekszem nem túlfeszíteni a húrt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!