Kamaszok, szerintetek mennyire lenne csúnya dolog ellógnom az iskolából a jövőhét csütörtököt ezért?
Egy gimnáziumba járok ahol minden évben áprilisban van diákkampány, amit a 11.-es osztályok csinálnak. Az én osztályomé a csütörtök. Eléggé le vagyok sz*rva az osztályban, semmi munkát nem adtak nekem a kampánynappal kapcsolatban, csak annyi ami mindenkinek, hogy vinni kell süteményt meg 3 üveg üdítőt. Kampányfilmet is csinálni kellett, én abban se nagyon vagyok benne.
Meg elvárják, hogy 6ra be kéne menni reggel kajákat csinálni az osztálynak, de én nem tudok bemenni, kb. 6kor indul a legkorábbi buszom, csak 7re érnék kb. be.
Szóval totál feleslegesen lennék ott, amíg az osztály többi része csinálja a dolgát, én tök felesleges vagyok oda.
Szerintetek mennyire lenne csúnya dolog, ha ellógnám a napot, ti az osztálytársaim helyében mennyire haragudnátok érte? Mert tudom, hogy az osztály érdeke az egész nap, hogy jól csináljuk, de akkor is.
17/F
menj be és pihizz, ismerkedj más osztályokkal..
inkább mint egy tanítási nap..:D
15l
Én bemennék iszogatni,eszegetni,nézelődni,röhögni az embereken aztán hazajönnék.
Amúgy meg jó pihenést csütörtökre ;)
Miért lógnád el? A programos napok a legjobbak a suliban!
De ha ennyire nem vesznek figyelembe, talán észre sem veszik, hogy nem vagy ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!