Szerintetek csúnya dolog ha elmegyek discoba pár órára? Nem dohányzó helység, alkoholt pedig nem fogyasztom! üdv 15 hkm
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:51
1/23 anonim válasza:
Nem! Én is voltam 16 hetesen, jól éreztem magam, nem szólt meg senki, csak nekem hamar megfájdult a hasam! Érezd jól magad!
2/23 anonim válasza:
Nem. Menj nyugodtan, én is voltam szilveszterezni, bálba, nem diszkóba, mert én nem szeretem azt. Nem dohányzó helységbe voltunk. Kb fél3ig. Nagyon jól éreztem magam, rengeteget nevettünk, jót tett, hogy kimozdultam, pedig akkor már 33 hetes voltam. :)
Ugyhogy érezd jól magad, csak a tömeggel vigyázz, nehogy megüssenek.
3/23 A kérdező kommentje:
mitől fájt a hasad?nem szeretném ha utána ezt beszélnék az emberek!
2012. febr. 10. 15:55
4/23 anonim válasza:
azért 15 hetesen még nem akkora a pocak..
egyébként biztos nem téged fognak bámulni
érezd jól magad, de vigyázz is magadra !
5/23 anonim válasza:
Egyik ismerősöm terhesen volt bulizni, utána jól meg is kapta a magáét a családjától. A hangos zene nem a legjobb a kicsinek.
6/23 anonim válasza:
Nem tudom, én kijöttem, és lepihentem! Utána jobb lett! Lehet mástól is persze, nem biztos, h a discotól, de akkor jött ki rajtam! És nem néznek ki, ne izgulj, rajtam sem látták, h kismama vagyok, max h nagyobb a hasam, mint az ott lévő többi nőnek! :)
7/23 anonim válasza:
Nem tragédia, ha elmész, csak tényleg vigyázz, hogy ne füstöljenek körülötted, és alkoholt se igyál!
8/23 anonim válasza:
Én nem mennék terhesen discoba.Ott sokan vannak,lökdösik egymást.Mi van ha valaki véletlenül megüti a hasad?Én ilyenekre is gondolnék.De mindenki maga tudja.
9/23 A kérdező kommentje:
Attól nem tartok hogy megütnének ugyanis ez nem olyan nagy disco :)A párom testvérének a szülinapi bulija lesz!Max 100 fő!
2012. febr. 10. 16:14
10/23 anonim válasza:
akkor ne discót irj, mert az teljesen más
akkor nyugodtan ellehet menni
40 hétig eléggé fárasztó lenne a 4 fal között üldögélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!