Szerintetek csúnya dolog ha elmegyek discoba pár órára? Nem dohányzó helység, alkoholt pedig nem fogyasztom! üdv 15 hkm
Igen és én vagyok a 8.,11.,12.,19.válaszoló.A 11.és a 12.válaszomat 5%-ra lepontozták.Hát nem röhej,csak mert én azt írtam hogy nem mennék el discoba.Szerintem a kérdező is lepontozott.De akkor minek teszi fel a kérdést ha már úgyis eldöntötte hogy elmegy.
Egy másik kérdésnél például azért pontozott le a kérdező mert vissza kérdeztem,és szerinte az nem hasznos.
No, első körben azt értettem, hogy 15 éves a kismama.
Így érthető volt a disco kérdés, azért még fiatal, vágyna, de tudja hogy a baba születése után már nem lehet.
Aztán a válaszok után visszanéztem, 15 hetes kismama. Így már más :)
Én egy étteremben voltam, kb. 50 fős születésnapi köszöntőn, csak a család volt ott, senki nem lökött fel. Még szép :)
Viszont: olyan, kimondottan disco-ba nem mennék,ahol a társaságunk mellett akárhány idegen akármilyen állapotában is megfordulhat, pörgés, hangos zene, meg amivel jár...nem, nem való kismamának. Pontosabban a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!