Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek csúnya dolog ha...

Szerintetek csúnya dolog ha elmegyek discoba pár órára? Nem dohányzó helység, alkoholt pedig nem fogyasztom! üdv 15 hkm

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%

8.vagyok

Az a 100fő éppen elég,hogy valaki meglökjön.Én mikor terhes voltam én se ültem otthon,nálunk is voltak a városban rendezvények de ott is más emberek vannak meg a discoban is.A sok tini nem figyel arra hogy kinek megy neki,főleg ha már jócskán ittak.

2012. febr. 10. 16:27
 12/23 anonim ***** válasza:
4%
Mi van csak mert én azt írtam hogy nem mennék már le kell pontozni???Röhejesek itt egyesek!
2012. febr. 10. 16:28
 13/23 anonim ***** válasza:
16%
Én sem mennék! Nem muszáj 40 hétig a 4 fal között lenni, de én félteném a pocakot. Nem kismamáknak találták ki a "discozást" 100 emberrel szerintem.
2012. febr. 10. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

akkor egy kismama se tegye ki a lábát a házból mert bárhol meglökhetik, akár a tescóban is ahol nem száz ember járkál hanem több, akkor oda se megy?....

akik ismerik őt tudják hogy babát vár biztos nem fogják hasba rúgni könyörgöm...

2012. febr. 10. 16:36
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
Akik ismerik azok nem!De a discoba gondolom nem csak ők lesznek!Te elmennél én nem,fogadjuk el egymás véleményét!!!
2012. febr. 10. 16:40
 16/23 anonim ***** válasza:
39%

Kedves 14. válaszoló!

Nem arról van szó, hogy otthon kell maradni, de pl a Tescoban nincsenek részeg, ittas emberek. Én speciel rájuk gondoltam.

Amúgy nekem mindegy, hogy a Kérdező mit csinál, ha szeretne elmegy. Nem az én terhességemről, gyermekemről van szó, innentől kezdve nem izgat, hogy mi lesz. Mindenki maga tudja, hogy mit csinál.

2012. febr. 10. 16:42
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem veszekedésnek tettem fel a kérdést!Ahova megyek disconak van van hirdetve!Falun lakom,ezért mindenki tudja hogy kisbabám lesz!csak érdekelt a véleményetek,hogy mit gondoltok,a hangos zenéről ......
2012. febr. 10. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

én világéletemben nagy discos voltam...főleg aq főiskolás évek alatt, hetente 3x is mentünk:) de a hétévégk munka alatt is megmaradtak.

viszont mikor kismama lettem, eszembe nem jutott volna odamenni. mondjuk mi olyan helyre jártunk ahol lehet cigizni s tényleg nagy a tömeg, hangosan bömbölő zene, ez nem kismamának való, akárki akármit is mondd...bálban voltam 2x kb (nagyszabású nem dohányzós vacsorás bál, nem falusi mulatós(pedig milyen jó is az:D)) aztán mikor már nem szopizott a nagyfiam, 1év alatt 3x elmentünk a csajokkal discozni mint régen:)) most ujra babát várok, 2hét mulva szülök, de eszembe nem jutott volna megintcsak...

emelett rendegetg progamot csinálunk, megyünk mindenhová (mozi, szinház, pesti kiruccanás, és még sorolhatnám) nem ülök a 4fal közt. nekem visszataszitó lenne egy pocakos kismamát discozni látni, de ez én vagyok. biztos jól le leszek pontozva most a bulizós tini-kismamák által:))

persze ha szülinapi buli, és beugrotok egy-két orára, s nem táncolod szét magad akkor nem lesz semmi bajod...ki mit gondol az már más dolog,szemedbe senki nem fog mondani rosszat az tuti:)

2012. febr. 10. 18:28
 19/23 anonim ***** válasza:

wao 6%!

Mert azt írtam hogy nem menjél akkor így le kell pontozni?Nem értem az ilyen kérdezőket meg válaszolókat!

2012. febr. 11. 13:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Te jó ég, akkor ti buszra se szálltok? Ott is meglökhetnek ám. Nem is ritkán.

Teszem hozzá, én nem voltam terhesen diszkózni, már csak azért sem, mert nekem az első pillanattól fogva állandóan pisilnem kellett, ezért nem szerettem 1-2 óránál többre elmenni otthonról, meg amúgy is nagyon nehezen bírtam cigi nélkül, és irritált volna, ha mások dohányoznak úgy, hogy nekem nem lehet (most ilyen szempontból lényegtelen, hogy kint vagy bent, engem már a tudta is zavart volna, hogy az ismerőseim kimennek rágyújtani), de nyilván aki korábban nem dohányzott, annak ez nem gond :)

Szóval én szimplán azért nem mentem ilyen helyekre, mert nem éreztem volna jól magam, az állandó pisi-kényszeremmel, na meg a feldagadt virgácsaimmal amúgy sem lettem volna táncos kedvemben. Akinek ilyen gondja nincs, az miért ne szórakozhatna egy jót terhesen is?

2012. febr. 11. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!