Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?

Nem olvastam végig a többit, én nem is vagyok 30on túl szülő nő, bár még lehetek, mert 27 vagyok és 3at tervezünk, eddig csak egy van kész :)
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy anyám 24 évesen szült, és nem értett meg kamasz koromban. Ez a lazaság, meg fiatalossag duma nem az anyukan múlik! Igen a mai ötvenesek nagyon mások, mint az x generáció, de hidd el, ha 25 évesen szül vki, 15 év múlva ugyanúgy nem érti majd a tiniket. Én pl már a mai 10 éveseket se értem, tök másképp élik az életüket, mint én 10 évesen! Sztem ez nem kor kérdése, régen 16 évesen férjhez mentek a nők, de akkor is népszerű szofordulat volt a bezzeg az én időmbe!

34-es, nem pontozlak le, szerintem nagyon iagzad van, én is így gondolom, de velem is az lesz amit veled :) Persze örülni kell ennek is, fő hogy legyen majd és egészséges legyen!!!
Amúgy én is késői gyerek voltam anno, sokmindenben más volt anyum felfogása sajnos, de abban is igazad van hogy nem csak kor függvénye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!