Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők akik 30+ évesen lettek...

Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?

Figyelt kérdés
Akik ilyen korban szültek, nem féltek attól, hogy egy idő után nagynak érzik majd a korkülönbséget a gyerekükkel? Pl kamaszként nem értik meg őket úgy, nem lesznek olyan rugalmasak fiatalosak stb.. A kérdésem nem provokáció, valószínűleg ha lesz ekkor tájt lesz babám, de ha erre gondolok mindig irigylem a fiatal anyákat :) Egyébként nektek miért alakult így? Későn találtatok a párotokra, vagy csak a körülmények nem voltak adottak? Lettetek volna fiatalabb kismamák?

2016. márc. 20. 13:48
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 32 évesen szült engem, most én vagyok 25, ő pedig 57, lelkileg ugyanolyan fiatalos mint 25 évesen, tök jól kijövünk egymással. Szerintem ez emberfüggő.
2016. márc. 20. 13:52
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen szülten az első, a másodikat 35-ig tervezem és nem, nem félek ilyen marhaságtól.

Édesanyám 33 évesen szült engem, remek volt a kapcsolatunk (most is az), nem a kortól függ az, hogy ki "milyen fej".

21 évesen, egyetem alatt találtam meg a párom, 24 évesen végeztem (hagyományos képzés), par év munka.. világot láttunk, gyűjtögettünk, ezért lett ennyi, nem csinálnám máshogy.

2016. márc. 20. 13:56
 3/38 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nagyon gáz amit kérdezel,én például 37 évesen szültem a fiamat. Most 40 vagyok,30 évesnek nézek ki,és nem a leharcolt harmincasokra gondolok. Nézem az anyukákat az oviban és némelyiktől kiráz a hideg. Már 20 évesen borzalmasan viselkednek ,és úgy is néznek ki. Nem szerettem volna 30 alatt szülni.
2016. márc. 20. 14:08
 4/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell egy normálisan feltett kérdésért így nekem esni? Gáz az ahogy reagálsz. Írtam hogy nem provokáció, csak véleményeket kértem. De azért köszi. Én is ismerek ilyen idős kismamát, és örülök a boldogságának, nagyon fiatalos, csinos, de lehet valaki máshogy csinálná. Erre irányult a kérdés.
2016. márc. 20. 14:15
 5/38 anonim ***** válasza:
34%
Csak úgy írtad kb. mintha UFO lenne aki nem 20 évesen szül.
2016. márc. 20. 14:18
 6/38 A kérdező kommentje:

Újra olvastam amit írtam, de én nem így látom, elnézést ha ezzel bárkit megsértettem :)

Bunkó az lett volna ha mellékesen odaírom hogy igen én 20 évesen szültem, és 35 évesen van kamasz gyerekem...de mint látod szó nincs róla, sőőt...tehát kissé túlgondoltad a kérdésem ;)

2016. márc. 20. 14:22
 7/38 anonim ***** válasza:
80%

35 evesen szultem. Engem nem is a meg nem ertes remiszt meg, hanem az a gondolat, hogy 10-12 evvel kevesebbet lehetek egyutt a fiammal ezen a vilagon.

De ugyanakkor tudom, hogy ez hulyeseg. Ott van pl. az egyik baratnom. 19 evesen szult, napi 2 csomaggal sziv, raadasul a szulei tudorakban haltak meg.

En egeszsegesen elek. Jo eselyem van 10-12 evvel tulelni a baratnomet.

2016. márc. 20. 14:22
 8/38 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem zavar, hogy a szüleim 30 felett vállaltak engem. Nem attól lesz valaki jó apa, anya, hogy 18-20 éves. A szülőnek nem az a feladata, hogy a gyerek haverja legyen. Persze ettől még lehetnek jóban. A szülő inkább nevelő, tanító. Aki szeretetettel gondoskodik róla, átadja tudását, terelgeti, határokat szab és büntet, ha szükséges. Nem pedig jópofizik, mindent elnéz neki, és együtt mennek buliba. Ne keverjük már a szerepeket.
2016. márc. 20. 14:47
 9/38 A kérdező kommentje:

A 18-20 év a ló túloldala. Aki ilyen idősen szül, sokszor lesz végül egyedülálló anyuka, ahogy nézem.

Bulizni én sem mennék a gyerekemmel, meg kell is nevelni, irányítgatni,de azért jó ha tudok azonosulni vele, a problémáival. Persze ahogy előttem írták ez nem kor függő, de csak könnyebb lehet, ha kevesebb a generációs szakadék.

köszi a válaszokat.

2016. márc. 20. 14:51
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

35 évesen szültem,párkapcsolatkeresés-építés,anyagiak,lakás,27 éves koromig egyetem-miatt tolódott ki. 30 évesen egyébként már érett lettem volna a babához ha a körülmények adottak.

Engem nem is az aggaszt amit írsz,hanem inkább az,hogy ha az átlag életkort nézem, ha ő negyven éves lesz,neki már lehet nem lesz anyukája,egy segítő nagyi az unokák körül..

2016. márc. 20. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!