Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?
31 évesen szülten az első, a másodikat 35-ig tervezem és nem, nem félek ilyen marhaságtól.
Édesanyám 33 évesen szült engem, remek volt a kapcsolatunk (most is az), nem a kortól függ az, hogy ki "milyen fej".
21 évesen, egyetem alatt találtam meg a párom, 24 évesen végeztem (hagyományos képzés), par év munka.. világot láttunk, gyűjtögettünk, ezért lett ennyi, nem csinálnám máshogy.
Újra olvastam amit írtam, de én nem így látom, elnézést ha ezzel bárkit megsértettem :)
Bunkó az lett volna ha mellékesen odaírom hogy igen én 20 évesen szültem, és 35 évesen van kamasz gyerekem...de mint látod szó nincs róla, sőőt...tehát kissé túlgondoltad a kérdésem ;)
35 evesen szultem. Engem nem is a meg nem ertes remiszt meg, hanem az a gondolat, hogy 10-12 evvel kevesebbet lehetek egyutt a fiammal ezen a vilagon.
De ugyanakkor tudom, hogy ez hulyeseg. Ott van pl. az egyik baratnom. 19 evesen szult, napi 2 csomaggal sziv, raadasul a szulei tudorakban haltak meg.
En egeszsegesen elek. Jo eselyem van 10-12 evvel tulelni a baratnomet.
A 18-20 év a ló túloldala. Aki ilyen idősen szül, sokszor lesz végül egyedülálló anyuka, ahogy nézem.
Bulizni én sem mennék a gyerekemmel, meg kell is nevelni, irányítgatni,de azért jó ha tudok azonosulni vele, a problémáival. Persze ahogy előttem írták ez nem kor függő, de csak könnyebb lehet, ha kevesebb a generációs szakadék.
köszi a válaszokat.
35 évesen szültem,párkapcsolatkeresés-építés,anyagiak,lakás,27 éves koromig egyetem-miatt tolódott ki. 30 évesen egyébként már érett lettem volna a babához ha a körülmények adottak.
Engem nem is az aggaszt amit írsz,hanem inkább az,hogy ha az átlag életkort nézem, ha ő negyven éves lesz,neki már lehet nem lesz anyukája,egy segítő nagyi az unokák körül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!