Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?
Nem... 32 évesen szültem az elsőt, de én mindig is fiatalos, liberális gondolkodású voltam. Édesanyám engem 29 évesen szült (ami akkoriban későinek számított), és soha nem volt semmi gondunk, imádjuk egymást.
Én egyáltalán nem irigylem a fiatal anyákat, pont azt látom, hogy megszakadnak a gondoktól. Az egyik munkatársam 18 évesen szült, 27 éves volt mire eljutott oda, hogy el tudott végezni egy szakmai képzést és dolgozhatott rendesen. Az egész fiatalsága ráment a gyereknevelésre, sosem volt szórakozni (ezalatt nem a bulizást értem),vagy nyaralni kettesben a férjével, nem tudtak házra spórolni mint mi, mindig egyik napról a másikra éltek.
Nem lettem volna fiatalon kismama... 23 évesen végeztem az egyetemmel, utána még dolgozni akartam, meg mire felépült a házunk, stb., bőven ráértünk. Sosem értettem hova kell rohanni. Mindig is az volt a célom, hogy jó körülmények közé szülessen a gyermekem, ne csak úgy a nagyivlágba, és ehhez idő kell.
Azt hiszem, h én vagyok az embered. 20 évesen szültem a fiamat, ő most 15 éves és 33 évesen a lányomat.
Nagyon jó, h még fiatal vagyok és így van kamaszom, nagyon jó volt a fiamat ennyire fiatalon nevelni és bánom, h a lányom nem korábban érkezett. Fizikailag és lelkileg is érzem a különbséget.
Azért alakult így, mert a kislányra 5 évet vártunk.
A 19. én vagyok mondjuk. :)
Nekem is 3 diplomám van, az első után született az első gyerek. Nem akartam én sem a semmire szülni, a másodikkal meg végképp jó körülményeket akartunk.
De hogy jön ez ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!