Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők akik 30+ évesen lettek...

Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?

Figyelt kérdés
Akik ilyen korban szültek, nem féltek attól, hogy egy idő után nagynak érzik majd a korkülönbséget a gyerekükkel? Pl kamaszként nem értik meg őket úgy, nem lesznek olyan rugalmasak fiatalosak stb.. A kérdésem nem provokáció, valószínűleg ha lesz ekkor tájt lesz babám, de ha erre gondolok mindig irigylem a fiatal anyákat :) Egyébként nektek miért alakult így? Későn találtatok a párotokra, vagy csak a körülmények nem voltak adottak? Lettetek volna fiatalabb kismamák?

2016. márc. 20. 13:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

elsőt 26 évesen, másodikat 33 évesen fogom szülni.

egy dolog bánt, a túl nagy korkülönbség. de ez van, így jött össze, nem hiszem, hogy kevésbé érteném meg majd őt, mint a nagyot kamasz korában ;)

2016. márc. 20. 14:56
 12/38 A kérdező kommentje:

ma 14:55

Ne gondolj ilyen csacsiságokra. Nekem volt olyan osztálytársam (ne is 1 sajna) akinek csak 40 egynéhány volt az apukája mikor elment :( Az élet kifürkészhetetlen, nem tudhatod kinek hogy fog alakulni az élet, és hogy eddig tart. Sajnos huszonévest is érte már utol a végzet :((

2016. márc. 20. 14:58
 13/38 anonim válasza:
100%

Tesomat 21 evesen engem 42 evesen szult anyu..... kijovunk bar sok a nezetelteresunk sajnos.. 3 generacio..

En 19 tesom 42 anyu 63 ... 21 ev van mindenki kozott :D valami magia most rajtam a vilagszeme hogy 21 evesen szulni fogok-e vagy sem :D :D

Am a lenyeg: jol megvagyunk de sokszor màs az allaspontunk...kicsit sok a korkulonbseg... :(

2016. márc. 20. 14:59
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

34 evesen szultem, mert akkor talaltam meg a parom. Elotte egyetem, aztan dolgoztam, kulfoldre mentem par evre, utazgattam stb.

Anyukam is 34 evesen szult engem. Ugyhogy ez regen sem volt olyan kirivo.

2016. márc. 20. 15:02
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

anyu 32 volt, apa 35, mikor születtem. akkor találtak egymásra és lett normális anyagi helyzetük.

én 28 vagyok, a férjem 36, 2 hetes a babánk, most tudtuk megtalálni egymást (2 éve) és most lett jó az anyagi helyzetünk.

én nem félek. és nem lettem volna fiatalabb anyuka, mert akkor nem lenne phd-m, nem lenne álomállásom, és a férjemmel is nehezen jöttem volna össze, ez a korkülönbség régen többnek érződött volna.

2016. márc. 20. 15:18
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Anyám 40 évesen szült engem. Most 73 és köszöni, remekül van. Rohangál a két éves unokája után és se szellemileg, se fizikailag nincs komoly baja. Utóbbira azt értem, hogy fél évente egyszer fáj a dereka. Ennyi.

Ránézésre mindenki 50 körülre saccolja és nem akarják elhinni, hogy már 70 elmúlt.

2016. márc. 20. 15:23
 17/38 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó, sok boldogságot :))
2016. márc. 20. 15:23
 18/38 A kérdező kommentje:
15:18-nak
2016. márc. 20. 15:24
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkét oldalt látom, mert 40 évesen van egy kamaszom és egy ovisom is.

Az elsőt is jónak éreztem korban, a másodikat is. De ahogy telnek az évek, nyilván mindenki szívesebben lenne fiatalabb, ez természetes. Szerintem egyéni az is, hogy megérted-e a gyereked, akár kamaszkorában, vagy máskor, nem korfüggő. Anyukám engem későn szült, de akkor sem lett volna megértő szülő, ha 20 évesen lesz anya, mert ő ilyen, kevés az empátiája.

A 2 gyerek között anyagi okból lett ekkora korkülönbség, de nem azért, mert szehények lettünk volna, csak belevágtunk valamibe, aminek hosszabb lett a kifutása, mint vártuk. Eredetileg 30 alatt akartam mindkettőt, akkor még talán hármat, de nem bánom, hogy így lett, most is fiatalnak érzem magam. :)

2016. márc. 20. 15:37
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek ettől, szerintem teljes mértékben személyiség- függő, hogy ki mennyire érti meg a másikat, mennyire empatikus, nem pedig korkülönbségtől függ. Ez hülyeség.

35 éves vagyok, van egy másfél éves fiam, most tervezzük a kistesót. Így akartuk, ezért alakult így.

2016. márc. 20. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!