Nők akik 30+ évesen lettek anyukák?
elsőt 26 évesen, másodikat 33 évesen fogom szülni.
egy dolog bánt, a túl nagy korkülönbség. de ez van, így jött össze, nem hiszem, hogy kevésbé érteném meg majd őt, mint a nagyot kamasz korában ;)
ma 14:55
Ne gondolj ilyen csacsiságokra. Nekem volt olyan osztálytársam (ne is 1 sajna) akinek csak 40 egynéhány volt az apukája mikor elment :( Az élet kifürkészhetetlen, nem tudhatod kinek hogy fog alakulni az élet, és hogy eddig tart. Sajnos huszonévest is érte már utol a végzet :((
Tesomat 21 evesen engem 42 evesen szult anyu..... kijovunk bar sok a nezetelteresunk sajnos.. 3 generacio..
En 19 tesom 42 anyu 63 ... 21 ev van mindenki kozott :D valami magia most rajtam a vilagszeme hogy 21 evesen szulni fogok-e vagy sem :D :D
Am a lenyeg: jol megvagyunk de sokszor màs az allaspontunk...kicsit sok a korkulonbseg... :(
34 evesen szultem, mert akkor talaltam meg a parom. Elotte egyetem, aztan dolgoztam, kulfoldre mentem par evre, utazgattam stb.
Anyukam is 34 evesen szult engem. Ugyhogy ez regen sem volt olyan kirivo.
anyu 32 volt, apa 35, mikor születtem. akkor találtak egymásra és lett normális anyagi helyzetük.
én 28 vagyok, a férjem 36, 2 hetes a babánk, most tudtuk megtalálni egymást (2 éve) és most lett jó az anyagi helyzetünk.
én nem félek. és nem lettem volna fiatalabb anyuka, mert akkor nem lenne phd-m, nem lenne álomállásom, és a férjemmel is nehezen jöttem volna össze, ez a korkülönbség régen többnek érződött volna.
Anyám 40 évesen szült engem. Most 73 és köszöni, remekül van. Rohangál a két éves unokája után és se szellemileg, se fizikailag nincs komoly baja. Utóbbira azt értem, hogy fél évente egyszer fáj a dereka. Ennyi.
Ránézésre mindenki 50 körülre saccolja és nem akarják elhinni, hogy már 70 elmúlt.
Én mindkét oldalt látom, mert 40 évesen van egy kamaszom és egy ovisom is.
Az elsőt is jónak éreztem korban, a másodikat is. De ahogy telnek az évek, nyilván mindenki szívesebben lenne fiatalabb, ez természetes. Szerintem egyéni az is, hogy megérted-e a gyereked, akár kamaszkorában, vagy máskor, nem korfüggő. Anyukám engem későn szült, de akkor sem lett volna megértő szülő, ha 20 évesen lesz anya, mert ő ilyen, kevés az empátiája.
A 2 gyerek között anyagi okból lett ekkora korkülönbség, de nem azért, mert szehények lettünk volna, csak belevágtunk valamibe, aminek hosszabb lett a kifutása, mint vártuk. Eredetileg 30 alatt akartam mindkettőt, akkor még talán hármat, de nem bánom, hogy így lett, most is fiatalnak érzem magam. :)
Nem félek ettől, szerintem teljes mértékben személyiség- függő, hogy ki mennyire érti meg a másikat, mennyire empatikus, nem pedig korkülönbségtől függ. Ez hülyeség.
35 éves vagyok, van egy másfél éves fiam, most tervezzük a kistesót. Így akartuk, ezért alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!