Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik viszonylag későn (mondjuk...

Akik viszonylag későn (mondjuk 28 éves kor felett) szültek először, hány gyerekük lett?

Figyelt kérdés

Hány gyereketek lett végül? Annyi, amennyit terveztetek? Milyen korkülönbséggel? Aki 3 vagy több gyereket vállalt, az az utolsót hány éves korban?

Csak azért kérdezem, mert én idén leszek 28, szeptemberre várjuk az első babánkat, és bár 3 gyereket szeretnénk, némileg úgy érzem, hogy a nagycsaládhoz már kissé kifutottam az időből. Legalábbis ha kezelhető korkülönbséget szeretnék köztük. (Aztán lehet, hogy egy szülésen, fogzáson, dackorszakon túl már nem lesz olyan vonzó a nagycsalád... :) )

2016. márc. 17. 11:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van, 32 és 34 évesen szültem.

A 28 egyáltalán nem késő!

2016. márc. 17. 14:31
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Én nemsoká 29 leszek, és szeptemberre vagyok kiírva az első babánkkal. Én sokkal hamarabb szerettem volna anya lenni, de a párom nem egyezett bele, amikor meg beleegyezett akkor meg 9 hónapig nem jött, majd volt egy missed abom így most itt tartunk. Akárki mondja, hogy nem késő, engem nem a többiek érdekelnek, hanem hogy mire a gyerek 20 éves lesz én már 50 és én nem így nőttem fel, nekem a szüleim még most sincsenek 60 évesek, pedig van egy nővérem,és nem szerettem volna öreg szülő lenni, de ez van. Örülünk annak, hogy végre talán velünk marad a kincsünk, és ha úgy adódik szeretnénk neki kistesót rövid időn belül. Szóval szerintem késő, de nem tudunk mit tenni ellene, ha az élet így akarta.
2016. márc. 17. 15:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 voltam a 2.-nál,és majdnem 40 a 3.-nál.A tesóméknál tavaly született az első baba,a csaj 36 éves,és tereznek még 1-et.A barátnőm 32 évesen szülte az elsőt és 37 évesen a 2.-at. 28 az nem viszonylag késő,ne viccelj már!
2016. márc. 17. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!