Akik viszonylag későn (mondjuk 28 éves kor felett) szültek először, hány gyerekük lett?
Hány gyereketek lett végül? Annyi, amennyit terveztetek? Milyen korkülönbséggel? Aki 3 vagy több gyereket vállalt, az az utolsót hány éves korban?
Csak azért kérdezem, mert én idén leszek 28, szeptemberre várjuk az első babánkat, és bár 3 gyereket szeretnénk, némileg úgy érzem, hogy a nagycsaládhoz már kissé kifutottam az időből. Legalábbis ha kezelhető korkülönbséget szeretnék köztük. (Aztán lehet, hogy egy szülésen, fogzáson, dackorszakon túl már nem lesz olyan vonzó a nagycsalád... :) )
Én 28 évesen (29. szülinapom előtt 1 hónappal) szültem a fiam, most 3 éves lassan, nem tervezünk több gyereket. De nem a korunk miatt. Nem érzem magam öregnek, szóval ha terveznénk még gyereket, simán szülnék. Barátnőm 35 évesen szülte a 2. gyerekét.
(annó anyám 43 évesen a 4.-et)
Dehogy futottál ki az időből!
én 28 évesen szültem a lányom, most várom a tesóját (30 vagyok)
a 28 egyáltalán nem késő, manapság fiatal anyukának számít aki 28 évesen gyermeket vállal.
közelebb a 29hez, mint 28hoz szültem az elsőt 5 éve. A másodikért 4 éve küzdünk.
én azt gondolom, még van jópár évem arra, hogy szülhessek. egyáltalán nem gondolom MOST azt, hogy 5-6 év múlva öregnek érezném magam. de majd akkor kiderül.
A 28 még viszonylag se késő manapság, amikor az első gyereküket szülők átlagéletkora 32.
31 évesen szültem az elsőt, anyukám 33 volt, amikor engem. Neki belefért 3 úgy, hogy én voltam a legidősebb, akkor 2, amennyit mi tervezünk, nekünk is belefog. ;)
Viszonylag későn?! Bocs, hogy megcsináltam a doktorit, és adóztam...:D 28 vagyok, nemrég szültem.
Viccet félretéve, egy gyerekünk marad. A férjem 36, nem akarunk többet (anyagilag sem fér bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!