Akik viszonylag későn (mondjuk 28 éves kor felett) szültek először, hány gyerekük lett?
Hány gyereketek lett végül? Annyi, amennyit terveztetek? Milyen korkülönbséggel? Aki 3 vagy több gyereket vállalt, az az utolsót hány éves korban?
Csak azért kérdezem, mert én idén leszek 28, szeptemberre várjuk az első babánkat, és bár 3 gyereket szeretnénk, némileg úgy érzem, hogy a nagycsaládhoz már kissé kifutottam az időből. Legalábbis ha kezelhető korkülönbséget szeretnék köztük. (Aztán lehet, hogy egy szülésen, fogzáson, dackorszakon túl már nem lesz olyan vonzó a nagycsalád... :) )
Na jó, kicsit megnyugodtam. :) Köszönöm a válaszokat. Bár nyilván egyénfüggő is, hogy mennyire agilis egy 30-as anyuka és apuka.
Én se érzem magam öregnek, meg hát későn találtam párra, csak az a fránya biológia, csak azt tudnám feledni! Az első babánk se jött össze elsőre, több mint fél évig vártunk rá. (Tudom, ez se kirívóan sok.)
32 évesen szültem első két gyermekemet, ikreket.
A harmadikat 34 évesen szültem.
2 év 8 hónap van az ikrek és a kicsi között.
Nekünk ez így nagyon jól jött ki, mert bár 30 évesen házasodtunk, és 3 gyermeket terveztünk, 34 éves korunkra meglett mind a három! :)
29 évesen szultem, 31 évesen a másodikat. harmadikat nem tervezunk.
28 évesen szulni nem késo, hanem ideális.
Én 28 voltam mikor nekiálltunk a projektnek, de még csak most jött össze az első ( lassan 38 leszek ). Sajnos nem jött könnyen, így a tervben lévő 2 vagy 3 lurkót el is felejthetem. Örülünk neki hogy végre egy sikerült.
Hiába..ember tervez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!