Ha szülés előtt kialszom magam, tényleg könnyebb lesz?
Mindenki azt mondja "még most aludd ki magad". Ha napi 16-18 órát alszom szülésig, akkor tényleg könyebb lesz? Nem szokok nagyon hozzá?
36 hkm :)
Ha a szules reggel indul es te elotte ejjel kialudtad magad, akkor tobb energiad lesz szulni.
Eleve szules elott mar nem tud jol aludni az ember lanya. Es a szulesek sem mindig reggel indulnak ugyebar.
En a szulesem elotti ejjel mar semmit nem aludtam.
Szerintem a kérdező nem úgy érti, hogy a szülés könnyebb lesz, hanem hogy a babával az élet.:) Vagy rosszul értelmezem azt, hogy "még most aludd ki magad"?
Én végigaludtam a terhességem éjjeleit, néhány pisiléstől eltekintve. (Most már ez sincs éjjel.) A babánk 2 hetes, szóval még icipici, de éjjel kel 2-szer enni, egy éjszaka volt csak ramazuri, mikor front volt. Én ugyanúgy tudok aludni, mint régen.
Vagyis, éberebben, de azért a légzésfigyelő jó barátunk lett.:) (Mi mondjuk mindketten kelünk hozzá éjjel, együtt etetünk, pelenkázunk, fürdetünk.)
Szóval, szerencse kérdése. Van, aki terhesség alatt se tud aludni, mert sehogy se kényelmes vagy lázálmai vannak, és van, aki gyerekkel sem.
Egész éjjel vajúdtam és délelőtt szültem, nehéz volt a szülés is de most inkább a babázásra gondolok, nehéz kipihenni az embernek magát ha 1-2 óránként kel a pici plusz a többi baba is sír a szobában.
Végülis mindegy szerintem ki mennyit alszik vajúdás előtt (főleg babaszobában) úgyis kimerítő az első pár nap, miután rendesen beindul a tej akkor is nyilván de addig meg főleg.
Nekem az első szülésem reggel indult be, előtte egész éjjel aludtam. Nem volt könnyű egyáltalán, sőt...
A második szülésem este kilenckor indult be, előtte egész nap mászkáltam, vásároltam, jöttem-mentem a városban, már épp ledőltem volna pihenni, amikor elfolyt a vizem. Másnap hajnali fél hatkor született meg a babám, és megmondom őszintén, sokkal könnyebb szülés volt, mint az első, és az utána következő napokban is sokkal fittebb voltam. Az első babánál napokig szédelegtem, ha sokat voltam fent, a másodiknál meg úgy szóltak rám a kórházban, hogy most már feküdjek le végre és ne mászkáljak össze-vissza, mert nézni is fárasztó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!