Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi visz rá arra egy anyukát,...

Mi visz rá arra egy anyukát, hogy így elhagyja magát?

Figyelt kérdés
Ma játszóházban találkoztam egy anyukával, abszolút nem tűnt szegénynek vagy ilyesmi, drága babahordozója, hordozós kabátja volt, de ahogy a cipőjét levette amikor bejöttek a zoknija olyan szinten csupa lyuk volt, hogy azt nem lehetett nem észrevenni, ezen kívül a felsője tiszta pecsét, kb. a heti menüt le lehetett olvasni róla. Én is anyuka vagyok, tényleg van hogy sok a dolga az embernek, van hogy elúszok a mosással, de azért sosem mennék így emberek közé... lehet hogy felvennék egy régebbi, de tiszta, vasalt ruhát.. de ilyet??... Divat mostanában hangoztatni, hogy mennyire nem jut idő semmire a gyerek mellett.. Szerintetek ez belefér? Vagy igénytelenség?
2016. márc. 11. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem fér bele, igénytelenség.

3 gyermekem van.

2016. márc. 11. 17:27
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Azért nem sok idő kidobni egy lyukas zoknit meg betenni egy adag ruhát a gépbe, addig felvenni egy másikat. Szerintem sok dolgot rá lehet fogni az időhiányra de nem ilyesmit. Nálunk se üres mindig a mosogató és makulátran rend sincs de tiszta normális (nem lyukas zoknira értem) ruhát felvenni nem idő, ez igénytelenség.
2016. márc. 11. 17:32
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha ennyire nem lenne idom/energiam sajat magamra, akkor inkabb nem lepnek ki az utcara. Vhol meg tudom erteni AZT< h nincs energiaja, nem azt, h igenytelen. Nekem ikreim vannak, es a szuletesuk utani elso 3-4 honap teljesen lefarasztott; foleg az ejszakai etetesek - ugy, h a parom minden masodik heten ejszaka is dolgozott. Egy ido utan teljesen egybefolytak a nappalok es az ejszakak es arra sem volt energiam, h a pizsamamat atvaltsam nappali ruhara :) Na, de ha jott vki latogatoba, vagy mennem kellett vhova, akkor azert megeroltettem magam, barmilyen nehez is volt, es normalis, tiszta ruhat vettem fel...lyukas zoknim pedig nincs is, m kidobom azt, ami mar nem hasznalhato. Szoval nem, az ilyen szintu igenytelenseget en sem tudom elfogadni...
2016. márc. 11. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Az igényesség nem idő függvénye.Berakni egy adag ruhát, vagy bevásárláskor zoknit venni, nem nagy idő.Gondolom, mosóporra, 1-2 pár zoknira csak tellene neki.Még ha nincs is valakinek párja, egyedülálló, normális esetben önmagáért is igyekszik csinosnak, ápoltnak lenne, mert jobb érzés tükörbe nézni.Nálam ez nem férne bele.
2016. márc. 11. 17:40
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Már értem, hogy miért írta valaki azt, hogy ti ide jártok többnek érezni magatokat. Undorító ahogy másokat kritizáltok, magatokat meg fényezitek.
2016. márc. 11. 18:35
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Mi visz rá? Depresszió, csalódás, gondok a házasságban, fásultság, kimerültség.... melyek miatt utolsó helyre kerül az "igényesség". Nem megszólni kellene.
2016. márc. 11. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:
46%

Aki nem volt depressziós, úgy igazán lent, az nem tudja, mit él meg az ember.

Az sincs kizárva, hogy máskor nem megy így emberek közé, csak ma így jött ki a lépés.

Én is sűrűn fordulok meg játszóban, és látok sok mindent de nem ítélkezem, és nem látom meg ilyen szinten, mert nem ismerem az okokat. Szerencsére, nem vagyunk egyformák.

2016. márc. 11. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

én voltam eléggé lent, igaz a terhesség előtt, tehát nem terheságyi depresszió, ráadásul a bátyám is depressziós (Ő olyannyira hogy orvoshoz jár, gyógyszert szed, öngyilkossági kísérlete is volt) de egy tiszta pólót és nem szakadt zoknit még ő is fel tud venni.

Én elhiszem hogy van az az élethelyzet, és súlyos depresszió hogy így elhagyja magát az anyuka. de az a tapasztalatom hogy az esetek 80%-ában inkább csak lustaságból van szó.

Abban viszont igaza van másoknak, hogy nem tudhatod mi van a háttérben, nem kell foglalkozni ezekkel a dolgokkal, nem kell ezen fröcsögni, örülj neki hogy neked jobb életed van - ha egyáltalán az van, nem tudhatod tényleg, miért volt úgy öltözve ahogy. Lehet hogy csak szimplán szórakozott volt, itthon rajtam is előfordul, hogy olyan zokni van amin van egy luk persze ha olyan helyre megyek ahol cipőt kell levenni nyilván nem azt veszem fel, de előfordult már hogy az utcán is az volt rajtam és aztán vissza kellett utasítanom emiatt a barátnőm invitálását...talán ő is csak elfejeltette, boltba menet jutott eszébe hogy "hoppá ma van a játszóházas nap" stb. és már nem ment haza átöltözni. sosem tudhatod az élethelyzetet. Maga portáján söprögessen mindenki.

2016. márc. 11. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Mint tudjuk, ide egyébként is az igényes nők járnak, akik nem sminkelnek, mert a férjüknek így is jó! :D

Fogyni se fogynak, mert nincs idő, de így szeretik őket otthon. Hagyjuk már. :D

2016. márc. 14. 07:10
 10/17 anonim ***** válasza:

9-es, smink=igényesség?

Inkább az ápolt, smink nélkül is szép bőr. Sokkal több meló van vele hosszú tavon, mint amennyi idődbe kerül bevakolni az arcod.

2016. márc. 14. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!