Milyen okai lehetnek ha anyukák más anyukát kerülnek? Viszont egymással jól elvannak.
Figyelt kérdés
szomszéd anyukák pl együtt vannak programjaik, de nem avatnak be.
felületesen beszélgetünk néha, játszótéren elfordítják a fejüket, nem köszönnek.
stb
ha rákérdeznék, úgy is tagadnák.
2015. jún. 9. 19:17
2/8 anonim válasza:
Szerintem három nő nem tud jó barátságot ápolni. A harmadik személy mindig kirekesztett lesz. Ők már gondolom egymásra találtak,elvannak ketten,nem hiányzol nekik. Nyugi,velem is ez van. Hiába szimpatizálok mindkettővel,ők egymást jobban,így én vagyok "kirekesztve". Egy ideig rosszul esett,de már nem érdekel. Talán majd nekem is lesz "barátnőm",bár nem vagyok az a bratyizós típus. Vannak anyukák a játszin,akikkel jóban vagyok,elbeszélgetünk,de ennyi..
3/8 anonim válasza:
Én eleve azt nem érte, hogy miért kellene csak azért jóban lenni valakivel, mert neki is van gyereke, meg nekem is. Lehet, hogy ők már korábban, gyerek nélkül is jóban voltak, vagy legalább is ismerték egymást közelebbről, téged meg nem.
4/8 A kérdező kommentje:
nem is hogy jóban lenni, de legalább köszönhetne, vagy valami, ha előtte való nap a gyerekekről beszélgettünk..
ill korábban folyamatosan tukmálta rám a gyerekruháit..tehát még ő kezdte az ismerkedést
2015. jún. 9. 21:48
5/8 anonim válasza:
Aki nem köszön és elfordítja a fejét, tudod, az ENGEM nem érdekel, nehogy én firtassam, neki mi baja van velem. Akármi bajom van valakivel, azért még köszönök!
Le kell őket simán carni, ez a megoldás :)
6/8 anonim válasza:
Mert nem akarnak kettyós anyukákkal társalogni:/
7/8 anonim válasza:
Ilyeneket én is ismerek és nem érdekelnek. Az ilyen anyukák nem tartanak méltónak téged a "köreikben". Hagyd őket és keress másokat.
8/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Töröltetted, ismét belinkellek. Ha a valóságban is ezt műveled, mint ezen a fórumon, ne csodálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!