Rossz anya vagyok?
Azért ide írok mert itt sok anyuka van. Október óta küzdök lelki eredetű testi tünetekkel (hányinger, mellkasi fájdalom stb. Sok kivizsgáláson vagyok túl semmit szervi bajom nincs) sokat sírok.. Keresem, hogy miért van ez az állapot és sokszor fut át a fejemben, hogy ha nem lenne a két fiam semmi bájos nem lenne :(
Nagyon fiatalon jött az első fiam. Mindeközben mondta hogy korai. Ha vissza tekerhetném az időt akkor másképp csinálnám. Imádom őket de nagyon nehéz. Utalóm magam ezekért a gondolatokért :(
Rossz ember és rossz anya vagyok. Igaz? :(
23 éves anyuka (4 éves és 9 hónapos fiú anyukája)
átgondoltam volna a gyerekvállalást 20
- az ilyen beírásoknak mi a lfs az értelme?????
Nyugodj meg, minden elmúlik, ahogy ez a kis depressziós időszak is.
Nem kell még hozzá marcangolnod magadat, elég végigcsinálni a napokat.
Azt mondják, hogy az intelligens ember mindig mosolyog és ezt tanulni lehet. Próbáld ki, akkor is mosolyogj, ha amúgy sírnál. A fiaid nem utálnak, szeretnek, mert az anyjuk vagy!
Ha nincs pillanatnyilag más örömöd, akkor örülj annak, hogy egészségesen születtek.
Fogd fel úgy, hogy neked most ez a munkád és ha törik, ha szakad, ezt kell csinálni.
Ha végképp nem sikerül egész napos anyukának lenni, akkor amint lehet, menj vissza dolgozni, mert sokaknak az segít!
Eltereli a figyelmet, másként fáraszt le.
Hidd el, semmivel sem könnyebb később szülni!
"Nagyon jó hogy elmentél pszichológushoz! Kitartást neked és a párodnak is"
Jó,persze,csak a pszichológus nem oldja meg azt,h a párja ne sz,,rja le őket...
Ez a fő baj!
gondolom a párja az első gyerek után is letoja, de bevállalt még egyet. ez igenis gáz!
"...csak dolgozni ne kelljen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!