Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Azért ide írok mert itt sok anyuka van. Október óta küzdök lelki eredetű testi tünetekkel (hányinger, mellkasi fájdalom stb. Sok kivizsgáláson vagyok túl semmit szervi bajom nincs) sokat sírok.. Keresem, hogy miért van ez az állapot és sokszor fut át a fejemben, hogy ha nem lenne a két fiam semmi bájos nem lenne :(

Nagyon fiatalon jött az első fiam. Mindeközben mondta hogy korai. Ha vissza tekerhetném az időt akkor másképp csinálnám. Imádom őket de nagyon nehéz. Utalóm magam ezekért a gondolatokért :(

Rossz ember és rossz anya vagyok. Igaz? :(

23 éves anyuka (4 éves és 9 hónapos fiú anyukája)

2016. márc. 11. 10:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%
#9-es, ugyan már, kisfiam, mit tudsz te az életről? Korodbeli csaj nem akad, hogy anyád elhanyagolt barátnőire hajtasz?:D
2016. márc. 11. 10:28
 12/32 anonim ***** válasza:
90%

a 9-es patkánylelkű mehetne innen a búsba! Szánalmas!

Kérdező, amit tanácsoltam 5-ben, az ingyenes és működik. Ha pesti vagy, írj privit, megpróbálok segíteni.

2016. márc. 11. 10:37
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

Első, hogy a pároddal egyensúly legyen köztetek.

Járj el futni!

2016. márc. 11. 10:41
 14/32 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz! Még csak most fog kezdődni a terápia. Eddig csak beszélgettünk!
2016. márc. 11. 10:44
 15/32 anonim ***** válasza:
20%

És a kedves párodat is viszed orvoshoz???

Már csak azért,mert a pszichomókus nem segít abban,hogy a párod ne sz,,rjon le benneteket...

2016. márc. 11. 10:49
 16/32 anonim ***** válasza:
37%

11-es vagyok, pedig nagyon is jogos a kérdésem.

Nyilván, amikor eldöntötte, hogy szeretne még egy gyereket, volt valami indoka rá. Hisz a körülmények adottak voltak akkor is. Akkor most erre kellene gondolni, hogy erősítse, hogy miért vállalta.

2016. márc. 11. 11:00
 17/32 anonim ***** válasza:
30%

Jaj mennyi érzéketlen válaszoló. Mért írjátok azt hogy minek szült??? Most már mindegy, itt van két gyerek, ezt a helyzetet kell megoldani. Mindenkinek vannak problémái.

Kérdező, párod, szüleid nem segítenek? Pszichológus tud segíteni, illetve járj el barátnőkkel szórakozni néha, addig párod vigyázhat a gyerekre, vele is beszélgess sokat hogy mik a problémáid, bár ahogy leírtad nem tűnik túl közreműködőnek.

2016. márc. 11. 11:03
 18/32 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, ne hallgass a bunkókra! Nagyon jó, hogy eljársz pszichológushoz! Szerintem ezek a tünetek depresszióra és nagyon erős szorongásra utalnak. Én is járok pszichiáterhez, 17 hetes terhes vagyok, első baba, amint megszületik elkezdem a gyógyszeres kezelést. Ettől nem leszel rossz anya! Ha te az vagy, akkor én mi vagyok? Depresszió, szociális fóbia, anorexia és öngyilkos hajlam van diagnosztizálva nálam, mégsem hiszem, hogy ettől rossz anya lennék. A babám miatt kerestem segítséget, hogy jobban legyek mire megszületik. Jó anya vagy, hidd el, ne hallgass másokra!

20N 17hkm

2016. márc. 11. 11:06
 19/32 A kérdező kommentje:

Barátaim nem nagyon vannak! Saját.. Sőt egy sincs csak a nővérem.

Párom azzal, hogy dolgozik be is fejezte az értünk tett dolgok sorát. Amióta vannak ezek a dolgok még rosszabb mint azelőtt volt.

2016. márc. 11. 11:07
 20/32 anonim ***** válasza:
11%

"Depresszió, szociális fóbia, anorexia és öngyilkos hajlam van diagnosztizálva nálam"

Utolsó, a helyedben átgondoltam volna a gyerekvállalást ilyen fiatalon...

2016. márc. 11. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!