Szerintetek melyik a normális? 2 opció lent?!
1: Tehetősebb anyuka!
40ezer ft-ért kabát és 4ezerért etető szék??
Vagy!
Annyira nem tehetős anyuka. (bár talán ez annyira nem is számít)
40ezerért etetőszék és 4ezerért kabát?
Melyik a normálisabb? Kíváncsiságból!
Akkor hasonlítunk.:)
De tényleg hagyd a fenébe, a te dolgod, senki másé.
Én szerintem egyik sem igazán normális, mind a kettő eset végletes, ami tőlem messze áll. Én szeretem az "arany középutat", és a realitások között maradni. De ha már nagyon választanom kéne, akkor inkább az első verzió. Sok ismerősömnek van a sima ikeás kb. 5000ft-os etetőszéke, (nem azért mert nem tellett nekik többre), és teljesen elégedettek vele, a célt megszolgálja, és inkább ruhára, cipőre költenek többet (gyerekeknek, maguknak egyaránt). Ez azét közelebb áll hozzám, mint hogy etetőszékre kiszórjak 40ezret, miközben magamnak csak 4000-ért veszek kabátot. Persze, szép és jó, hogy a gyerekre akar jobban költeni az ember, de szerintem maradhatna a dolog ésszerű határok között is. Mi 20ezer körül vettünk újat, és szerintem mindent "tud", amire szükség lehet (összecsukható, gurulós, de fixálható, kényelmes párnázott huzat, könnyen tisztítható, tágas, dupla tálca, állítható ülésmagasság, maga az ülés is dönthető, és jó minőségű, most a 2. gyerek gyűri és semmi baja), de szerintem mi is el lettünk volna egy egyszerűbbel. Szóval el nem tudom képzelni, hogy dupla ennyiért miben tud többet nyújtani egy etetőszék, ami az érdekeit szolgálná. Számomra a 2. eset eléggé meggondolatlan és felesleges költekezés. Meg ennyire nem jó háttérbe szorítani a saját igényeinket.
De ez az én véleményem, mindenki más, különböző életvitellel, értékrenddel, ha így láttad jónak, akkor senkinek semmi köze hozzá. Bár lehet csak jó szándékból szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!