Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normalis hogy ilyen hamar...

Ez normalis hogy ilyen hamar szeretnek gyereket?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es alig varom mar h legyen egy kisbabam meg csaladom.Nem most persze hanem mar szeretnek felnott lenni.Nezegettem mar babakocsikat h en majd milyet szeretnek meg a kis ruhaktol elolvadok.Szerintem ez nagyon nem normalis es felek h abbol amit elkepzelek semmi se lesz :(.Majd itt leszek 35 evesen gyerek nelkul...Jo persze nem ez a legfontosabb most.Mar van egy csomo kedvenc nevem is,fel is irtam mar oket.
2016. márc. 6. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nálam ez már 12 évesen kezdődött. Már akkor tudtam mi lesz a nevük stb. Szerintem normális csak tényleg várj még a családalapítással.
2016. márc. 6. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos normális.
2016. márc. 6. 11:48
 3/8 anonim válasza:
77%
Teljesen normális, hogy gondolkozol ezeken, de bőven van még időd rá. Ált. nehéz olyan pasit találnod, aki 20 éves kor alatt vállalna gyereket, inkább 25 felett gyakoribb.
2016. márc. 6. 11:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom.

#1 persze h varok,eloszor elvegzem a gimit aztan egyetem,munka...majd utana :)

#2 miert sajnos?nem vagyok egy utszelerol szakasztott hadd ne mondjam ki micsoda

2016. márc. 6. 11:58
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 en semmikepp sem szeretnek 20 alatt gyereket.Miutam elvegzem az egyetemet leszek 24 korul es majd utana jon ugyis csak a baba,legalabbis elkepzeleseim szerint :)
2016. márc. 6. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos/szerencsére igen.

Sok olyan nőt ismerek,akik fiatalon házasodtak és szültek,majd 30-40 éves rájöttek,hogy elszaladt mellettük az élet amíg ők a terhestorna - szaros pelus - ovi háromszögben tengődtek.

Mondjuk nekem ez csak jó,így van mindig MILF csajom. :)

23/F

2016. márc. 6. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális,én még fiatalabb voltam mikor már ilyenek foglalkoztattak 😊 Nem vagy áttesve a ló túloldalára,tudod mik a céljaid, elképzelésed van a jövődről!

Szerintem csak az nem lenne normális ha holnap akárkitől teherbe esnél és szülnél anyukádék nyakára!

2016. márc. 6. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már jóval hamarabb benne égtem ebben a babalázban, szerintem teljesen természetes. :) Kezdesz nővé válni, dúlnak benned a hormonok. Ha valamelyik rokonodnak/barátodnak esetleg gyereke születne, rajta "gyakorolhatsz" kicsit. :)
2016. márc. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!