Ez normalis hogy ilyen hamar szeretnek gyereket?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok es alig varom mar h legyen egy kisbabam meg csaladom.Nem most persze hanem mar szeretnek felnott lenni.Nezegettem mar babakocsikat h en majd milyet szeretnek meg a kis ruhaktol elolvadok.Szerintem ez nagyon nem normalis es felek h abbol amit elkepzelek semmi se lesz :(.Majd itt leszek 35 evesen gyerek nelkul...Jo persze nem ez a legfontosabb most.Mar van egy csomo kedvenc nevem is,fel is irtam mar oket.2016. márc. 6. 11:44
1/8 anonim válasza:
Nálam ez már 12 évesen kezdődött. Már akkor tudtam mi lesz a nevük stb. Szerintem normális csak tényleg várj még a családalapítással.
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy gondolkozol ezeken, de bőven van még időd rá. Ált. nehéz olyan pasit találnod, aki 20 éves kor alatt vállalna gyereket, inkább 25 felett gyakoribb.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom.
#1 persze h varok,eloszor elvegzem a gimit aztan egyetem,munka...majd utana :)
#2 miert sajnos?nem vagyok egy utszelerol szakasztott hadd ne mondjam ki micsoda
2016. márc. 6. 11:58
5/8 A kérdező kommentje:
#3 en semmikepp sem szeretnek 20 alatt gyereket.Miutam elvegzem az egyetemet leszek 24 korul es majd utana jon ugyis csak a baba,legalabbis elkepzeleseim szerint :)
2016. márc. 6. 12:00
6/8 anonim válasza:
Sajnos/szerencsére igen.
Sok olyan nőt ismerek,akik fiatalon házasodtak és szültek,majd 30-40 éves rájöttek,hogy elszaladt mellettük az élet amíg ők a terhestorna - szaros pelus - ovi háromszögben tengődtek.
Mondjuk nekem ez csak jó,így van mindig MILF csajom. :)
23/F
7/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális,én még fiatalabb voltam mikor már ilyenek foglalkoztattak 😊 Nem vagy áttesve a ló túloldalára,tudod mik a céljaid, elképzelésed van a jövődről!
Szerintem csak az nem lenne normális ha holnap akárkitől teherbe esnél és szülnél anyukádék nyakára!
8/8 anonim válasza:
Én már jóval hamarabb benne égtem ebben a babalázban, szerintem teljesen természetes. :) Kezdesz nővé válni, dúlnak benned a hormonok. Ha valamelyik rokonodnak/barátodnak esetleg gyereke születne, rajta "gyakorolhatsz" kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!