Szerintetek melyik a normális? 2 opció lent?!
1: Tehetősebb anyuka!
40ezer ft-ért kabát és 4ezerért etető szék??
Vagy!
Annyira nem tehetős anyuka. (bár talán ez annyira nem is számít)
40ezerért etetőszék és 4ezerért kabát?
Melyik a normálisabb? Kíváncsiságból!
egyiket se tartom normálisnak...
etetőszéket 10E-ért vettem, kabátot magamnak 20E-ért. mégpedig azért, mert tök jó volt az etetőszék, arra az egy évre legalábbis, a kabát meg tetszett és tudod, hogy 5-6 évig hordom.
de az első válaszoló miatt gondolom, ennek a kérdésnek van előzménye, igaz? na ez a nem normális :D
szerintem teljesen mindegy a jövedelem/egzisztencia. A vásárlás lényege az ár-érték arány.
Ha a nem tehetős anyuka talált 40.000 Ft-ért egy olyan etetőszéket ami hiper szuper több szempontból és neki fontos hogy jó etetőszéke legyen és mondjuk ahhoz féláron hozzájutott ennyiért, továbbá vásárolt mellé egy jó minőségű kabátot használtan - inkább mint a ratyi 4000-ért újonnan ami 3 hét alatt tönkre megy) akkor így ez rendben van.
ugyanígy rendben van a tehetős anyuka, ha 4 ezerért kifogott egy jó minőségű etetőszéket ami ár-érték arányra neki megfelel, és vett mellé 40 ezerért egy új kabátot mert megteheti...
Mindenki maga tudja mi mennyit ér neki és mi nem.
Én se etetőszékre, se kabátra nem költenék 40 ezret mondjuk.
nem mindegy, hogy a gyereknek vett 40ért kabátot, vagy magának.
egyébként...mindketto normális. de ezt a kérdést elozmények nélkul tényleg nehéz megérteni.
még azt hozzátenném, hogy egy felnottnek 40 ért kabát nem sok. egy pár honapos babának viszont az. az egyik barátnom moncler kabátot vett a 6 honaposnak...na az tok értelmetlen volt..66 ezerét..és ugg mamuszt 18-ért.
etetoszék, nekunk stokke van (használtan vettem) 5 éves a fiam, de még abban ul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!