Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális az, ha a terheléses...

Normális az, ha a terheléses cukor vizsgálatnál a éhgyomri értékem alacsonyabb, mint a 120 perces?

Figyelt kérdés

Glükóz éhgyomri 5,1 120 perces:4,0 nmol/l

Inzulin 9,07 120 perces 16,94 uU/ml

2016. márc. 3. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen az lenne a normàlis,neked a leìràs szerint jóval kevesebb a 120'es ez meg nagyon nem jó. De az orvos úgyis elmondja.
2016. márc. 3. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A glükóz nem jó? Vagy az inzulin sem?
2016. márc. 5. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az inzulint annyira nem tudom,de ha jól emlékszem 8 körül jó az éhomi,de talàn 11ig még belefér. A terhelt az biztos jó ott vmi 25 talàn a hatàr.

Ìgy a hasonló kérdések alapjàn tök laikusként mondom,hogy biztos kell majd kontroll. De a doki úgyis elmondja majd,az tuti hogy ezek az értékek nem jók. Nem kétségbeesősen atyaúristenesen borzasztóak,csak oda kell majd figyelni.

2016. márc. 6. 04:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Azt hittem rendeződött az IR-em :( 7 éve szedek Meforalt, PM problémák is vannak, és az utóbbi időben rohamosan elkezdtem hízni, pedig nem eszem többet mint előtte, ezért lettem elküldve vérvételre. Eddig 2x500 Meforalt szedtem, doki lecsökkentette 500-ra, és három hónap múlva megyek újra. Ja....endodoki, tünetek alapján lecsökkentette az adagom, a vérvétel később volt, csak megbeszéltük, hogy vérvétel után kezdem szedni a csökkentett Mefet, hogy lássa mit csinál.

2016. márc. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!