Szerintetek melyik a normális? 2 opció lent?!
1: Tehetősebb anyuka!
40ezer ft-ért kabát és 4ezerért etető szék??
Vagy!
Annyira nem tehetős anyuka. (bár talán ez annyira nem is számít)
40ezerért etetőszék és 4ezerért kabát?
Melyik a normálisabb? Kíváncsiságból!
Én a második típusú vagyok. Nem azt mondom, hogy ez a normális, egyszerűen én ilyen vagyok.
Etetőszékből 30ezreset vettünk, kabátból elég a pl. 4ezres is. Az etetőszéket évekig használja, úgy gondoltam legyen minél kényelmesebb, szeressen benne ülni. Ne akarjon kiszállni, mert kényelmetlen a szék, és ez az evés rovására menjen.
A ruhadarabokat hamar kinövi. Annyira nem vagyunk tehetősek, nem is tudnék több tízezret költeni egy ruhadarabra. Azért persze figyelem, hogy praktikus és kényelmes legyen.
Szóval a lényeg, hogy amit sokáig és napi szinten használunk, arra többet àldozunk, amit viszont rövidebb ideig, azért nem adunk ki vagyonokat.
Köszike a sok választ!
A kabát a felnötté!
2. válaszoló vagyok :)
neem, félreértetted, azt hittem itt az oldalon volt előzmény-ergo már egy kérdésen ezen balhéznak 40en :D nem igen voltam erre mostanában, bocsánat akkor :)
40e nem sok egy kabátért. Azt se felejtsd el, hogy egy felnőtt nem egy szezonra hordja, hanem évekig. Az enyém Pl ennél jóval drágább volt, de már 5 éve hordom.
Etetoszek. Biztos nem adnék 40ezret érte, max a felét, de ezt is csak olyanert, amit később szét lehet szedni asztalla és szekke
Átlag magyart nézve (tudom, sokaknak ezek a boltok nem megengedettek):
-Brendon átlag etetőszék 12-15ezer.
-C&A, H&M átlag női kabát 35-40ezer.
Szóval az etetőszék piszok soknak tűnik a kabáthoz.
Az én gyerekeim extra hosszan használták az etetőszéket, mindketten ugyanazt, tehát strapabírót vásároltunk, de bevallom, lényegesen olcsóbb volt, mint az akkori télikabátom.
4000 Ft-ert hol lehet kabátot venni ????
A 40 is sok ra persze, de valahogy hamarabb eltudom képzelni, etető széket sem vennék 40.000 Ft-ert.
Nekunk ikeas van azt hiszem 5000 korul volt, napi 4x 10 perceket ült benne maximum, most meg mar csak magas széket használ...
Szoval nekem az elso inkabb,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!