Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a normális?...

Szerintetek melyik a normális? 2 opció lent?!

Figyelt kérdés

1: Tehetősebb anyuka!

40ezer ft-ért kabát és 4ezerért etető szék??

Vagy!

Annyira nem tehetős anyuka. (bár talán ez annyira nem is számít)

40ezerért etetőszék és 4ezerért kabát?

Melyik a normálisabb? Kíváncsiságból!

2016. márc. 8. 20:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Elég fura egy kérdés :D. Van tehét 44 ezer forintunk kabátra meg etetőszékre. Én mindkettőt reális áron venném meg. Egyikre sem költenék 40-et. A mi etetőszékünk 20ezer volt, mindent tud amit tudnia kell egy etetőszéknek, és jó lesz majd a kistesónak is. A maradék 24-ből még szuper kabátot tudnék venni. Szóval sztem egyik verzió sem normális. A kabát gyerek vagy felnőtt? Mert ha gyerek akkor meg maximum 8000 és a többit másra költeném. :)
2016. márc. 8. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:

Én a második típusú vagyok. Nem azt mondom, hogy ez a normális, egyszerűen én ilyen vagyok.

Etetőszékből 30ezreset vettünk, kabátból elég a pl. 4ezres is. Az etetőszéket évekig használja, úgy gondoltam legyen minél kényelmesebb, szeressen benne ülni. Ne akarjon kiszállni, mert kényelmetlen a szék, és ez az evés rovására menjen.

A ruhadarabokat hamar kinövi. Annyira nem vagyunk tehetősek, nem is tudnék több tízezret költeni egy ruhadarabra. Azért persze figyelem, hogy praktikus és kényelmes legyen.

Szóval a lényeg, hogy amit sokáig és napi szinten használunk, arra többet àldozunk, amit viszont rövidebb ideig, azért nem adunk ki vagyonokat.

2016. márc. 8. 22:13
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszike a sok választ!

A kabát a felnötté!

2016. márc. 8. 22:37
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van előzmény! Csak kíváncsi voltam,h ki hogy gondolja! Ennyi :)
2016. márc. 8. 22:38
 15/25 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok :)

neem, félreértetted, azt hittem itt az oldalon volt előzmény-ergo már egy kérdésen ezen balhéznak 40en :D nem igen voltam erre mostanában, bocsánat akkor :)

2016. márc. 8. 22:47
 16/25 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Ha a kabát a felnőtté, akkor még inkább a 2-es lehetőség. Egyrészt sose adnék ki annyi pénzt egy kabátra, másrészt nekem jó az olcsóbb. A gyerek holmija fontosabb nekem, hogy minőségibb legyen. Ő az első.
2016. márc. 8. 22:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem adnék ki 40 ezret sem kabatra, sem etetoszekre.
2016. márc. 8. 23:39
 18/25 anonim ***** válasza:

40e nem sok egy kabátért. Azt se felejtsd el, hogy egy felnőtt nem egy szezonra hordja, hanem évekig. Az enyém Pl ennél jóval drágább volt, de már 5 éve hordom.

Etetoszek. Biztos nem adnék 40ezret érte, max a felét, de ezt is csak olyanert, amit később szét lehet szedni asztalla és szekke

2016. márc. 9. 05:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Átlag magyart nézve (tudom, sokaknak ezek a boltok nem megengedettek):

-Brendon átlag etetőszék 12-15ezer.

-C&A, H&M átlag női kabát 35-40ezer.

Szóval az etetőszék piszok soknak tűnik a kabáthoz.

Az én gyerekeim extra hosszan használták az etetőszéket, mindketten ugyanazt, tehát strapabírót vásároltunk, de bevallom, lényegesen olcsóbb volt, mint az akkori télikabátom.

2016. márc. 9. 06:05
 20/25 anonim ***** válasza:

4000 Ft-ert hol lehet kabátot venni ????

A 40 is sok ra persze, de valahogy hamarabb eltudom képzelni, etető széket sem vennék 40.000 Ft-ert.

Nekunk ikeas van azt hiszem 5000 korul volt, napi 4x 10 perceket ült benne maximum, most meg mar csak magas széket használ...

Szoval nekem az elso inkabb,

2016. márc. 9. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!