Anyukák ti mikor csináljátok ezeket? Már ha csináljátok? Inkább kis gyermekes édesanyák válaszát várom. (többi lent)
Reggel vagy este? Vagy mikor napközben épp alszik a baba?
Körömfestés
Hajfestés
Edzés
Melegfűrdő vétel? Itt nem konkrét tisztálkodásra gondolok hanem mikor csak úgy befekszetek a meleg vízbe lazulni egyet,kikapcsolni.
Arcápolás?.
Tehát minden olyan tevékenység ami rólatok a testetekről szól. A szépségápolásról!
Inkább reggel korábban keltek? Vagy inkább későn fekszetek emiatt?
Körmöt csak nyáron festek, ill. nagy alkalmakkor. (esküvő, karácsony, bál)
Hajat 3-4 havonta, szombat délután.
Edzés: esténként futni járok. Ez kb. 2-3 km, néha 4, több nem fér bele a munka és a három gyerek miatt.
Meleg fürdő: gyakran, imádom, de főleg délelőtt fürdöm, este zuhany. (délre járok dolgozni)
Arcápolás lefekvés előtt.
Két gyerekem van, a Kicsi 5 hónapos, a Nagy 4 éves, ovis.
Körömfestés: havonta egyszer járok körmöshöz. Csak géllakot rak a saját körmömre. Ez kb. 3/4-ed óra. Ilyenkor általában megoldom a Kicsi felügyeletét, ha nagyon nem sikerül, jön Velem és vagy alszik a hordozóban, vagy beszélget velünk.
Hasfejtés: melíros vagyok, 2-3 havonta megyek. Ez hosszabb, kb. 3 órás mutatvány, így oda akkor megyek, ha anyósom tud a Kicsire vigyázni.
Edzés: Heti 3x futok 5 km-t. Ilyenkor vagy a Mami vigyáz rá, vagy hajnalban megyek, és mire apuka indulna a Naggyal oviba meg munkába, addigra hazaérek. Kétszer még itthon is edzek, de azt tudok úgy is,ha a baba mondjuk a habtapin játszik.
Melegfürdő: hétvégente. Hol az apa ül bele, és addig én vagyok a gyerekekkel, hol én. Hétközben szinte mindig csak tusolni tudunk.
Más szépségápolást nem igazán végzek. Bőven elég az edzés! :) Szemöldököm tetovált, így csak ki kell kapkodnom néha, ami 10 perc. Hajpakolást, meg arcpakolást nem végzek. Annyira nem vagyok híve. Inkább megveszem a drágább kozmetikumokat, krémet az arcomra és elég.
Utolsó vagyok!
Még lemaradt, hogy én úgy gondolom,hogy ahhoz képest,hogy két gyerekem van, és a Kicsi még tényleg kicsi, viszonylag elég idő jut magamra. Nem mondom,hogy nem kell sokszor logisztikázni, ha edzeni mennék, mert csak egy nagymama van (apukám a Kicsire még nem mer vigyázni), és hozzá kell igazodni, de minden csak akarás kérdése. Ha nem tud, akkor kénytelen vagyok hajnalban futni. De örülök,hogy a férjemre ilyenkor számíthatok és rá tudom hagyni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!