Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy alakítsam az életem?

Hogy alakítsam az életem?

Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok, ami nagyban befolyásolhatja majd az életem. Orvosi egyetemre szeretnék járni, mert ez az, amit szívesen csinálnék majd, de közben tudom, hogy majd családot szeretnék. Mennyire megvalósítható ez, hiszen tudjuk, hogy az orvosit kijárni hosszú idő. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2016. márc. 7. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Egészségügyben dolgozni se lenne könnyű gyerek mellett, ismerek orvost akinek gyermeke azert utasitja el az orvosi pàlyàt mert ő nem akar ejszaka is dolgozni
2016. márc. 7. 20:07
 2/6 anonim válasza:

szia!

nagyban befolyásolja, h milyen orvos szeretnél lenne! Pl. fogorvos vagy állatorvos magánpraxissal szerintem teljesen összeegyeztethető! Esetleg bőrgyógyász!

Szülés nőgyógyász biztos nem lennék!

2016. márc. 7. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Az orvosok többségének van gyereke, úgyhogy nem hinném, hogy lehetetlen lenne orvosként a család.
2016. márc. 7. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen csak java része au orvosoknak ffi mert nőnek gyerek mellett megint màs. Amugy senki nem kezdi magánpraxissal plane gyakorlat nelkul..
2016. márc. 7. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért kell, hogy egy nőnek más legyen, ha gyereke van? Ez hülyeség. Egyébként nagyon sok az orvosnő is, és azoknak is szokott gyerekük lenni.

Egy valagravaló női fogorvos meg szemész van például, és nem csak magánpraxisban, és a nagy többségnek van gyereke egy bizonyos kor fölött. A háziorvosokat, gyerekorvosokat már meg sem említem, ott is a többség nő, és a nagy részük családos.

Amúgy sem értem, hogy egy nő miért ne lehetne ugyanúgy orvos család mellett, mint egy férfi. Az egészségügyben rengeteg nő dolgozik több műszakban, túlórázva, akik nem orvosok (ápolók, szülésznők például), és a kutya se kérdezi, hogy ez nekik gyerek mellett nem okoz-e gondot. Akkor egy orvosnál ez miért ilyen nagy dolog? Persze, a tanulmányok sok időt vesznek igénybe egy orvos esetében. De ha belegondolok, másnak is sok idő, mire a szakmájában komolyan veszik, csak nála a munkatapasztalat gyűjtése tart sokáig. Egy alapképzés, plusz hozzá a mester már önmagában öt-hat év másnak is, és utána is jó pár évet dolgozik a többség, hogy azért valahová felküzdje magát. Jó, értem én, hogy egy orvosnak több idő, de még akkor is bőven szülőképes korban van.

2016. márc. 8. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam h nincs női orvos hanem hogy többségük ffi.

És egészségügyben mindenkit beosztanak műszakolni.

Persze hogy lehet gyerek mellett.

Csak nem a legjobb ötlet szerintem.

2016. márc. 8. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!