Hogy alakítsam az életem?

szia!
nagyban befolyásolja, h milyen orvos szeretnél lenne! Pl. fogorvos vagy állatorvos magánpraxissal szerintem teljesen összeegyeztethető! Esetleg bőrgyógyász!
Szülés nőgyógyász biztos nem lennék!

Miért kell, hogy egy nőnek más legyen, ha gyereke van? Ez hülyeség. Egyébként nagyon sok az orvosnő is, és azoknak is szokott gyerekük lenni.
Egy valagravaló női fogorvos meg szemész van például, és nem csak magánpraxisban, és a nagy többségnek van gyereke egy bizonyos kor fölött. A háziorvosokat, gyerekorvosokat már meg sem említem, ott is a többség nő, és a nagy részük családos.
Amúgy sem értem, hogy egy nő miért ne lehetne ugyanúgy orvos család mellett, mint egy férfi. Az egészségügyben rengeteg nő dolgozik több műszakban, túlórázva, akik nem orvosok (ápolók, szülésznők például), és a kutya se kérdezi, hogy ez nekik gyerek mellett nem okoz-e gondot. Akkor egy orvosnál ez miért ilyen nagy dolog? Persze, a tanulmányok sok időt vesznek igénybe egy orvos esetében. De ha belegondolok, másnak is sok idő, mire a szakmájában komolyan veszik, csak nála a munkatapasztalat gyűjtése tart sokáig. Egy alapképzés, plusz hozzá a mester már önmagában öt-hat év másnak is, és utána is jó pár évet dolgozik a többség, hogy azért valahová felküzdje magát. Jó, értem én, hogy egy orvosnak több idő, de még akkor is bőven szülőképes korban van.

Nem azt írtam h nincs női orvos hanem hogy többségük ffi.
És egészségügyben mindenkit beosztanak műszakolni.
Persze hogy lehet gyerek mellett.
Csak nem a legjobb ötlet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!