Nem így képzeltem az életem. Mikor lesz még gyerekem?
Szia!
Az első együtt élős kapcsolatom egy éve kezdtem. 36 évesen.
Sajnos nem úgy alakult az életem, ahogy szerettem volna. Van egy 8 éves fiam. Szülőknél laktunk előtte.... annyi önálló életem volt míg főiskolára jártam.
A párom 10 évig volt kapcsolatban, együtt éléssel. Neki biztos könnyebb. Én másképp képzeltem el. Sokat kell "küzdenem" a kapcsolatunkért. Lassan, de biztosan haladunk azért előre.....
Fokozatosság és sok türelem kell hozzá. Külön kellett a fiam is hozzá szoktatni, hogy a nagyszülőkkel kevesebbet fog lenni. Páromat szerencsére gyorsan elfogadta (elég gyerek eszű ő is :D)
Happy end-et nem tudok még, de úgy gondolom még a te korodban könnyebben lehet ismerkedni, és komolyabb kapcsolatot kialakítani. Ugye a korral csak rigolyásabb lesz az ember lánya ;) de azért a nagy Ő-ért sok mindenre képes lesz :)
sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!