Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lesz a gyerekem szem...

Milyen lesz a gyerekem szem szine?

Figyelt kérdés
En szemem barnászöld, az en csaladomba anyukam barna szemu, es apukam szeme kek.ferjeme is kek, es a ferjem szuleinek is kek szemuk van. Akkor melyik eselyesebb hogy milyen szinu lesz a gyerekem szem szine? Kek?

2015. febr. 11. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Az esély a kékre több. Ettől még bármilyen lehet.
2015. febr. 11. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
kék vagy barna vagy zöld! nem gondold, hogy ezt így meg lehet mondani? :D
2015. febr. 11. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

a barna erősebb

a te felmenőd barna..párod felmenőj kék

te züldes barna - ő kék

egy-egy az állás, így a barna fog győzni

2015. febr. 11. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
50% esély a kék szemre, de barna és zöldes is lehet. Te apukádtól csak kék szemszínt örökölhettél, ezért Tőled örökölhet kék vagy barnás-zöldes szemszínt egyforma eséllyel. Férjedtől csak kék szemszínt örökölhet. A gyereknek csak akkor lehet kék a szeme, ha mindkét szülőtől kékszem-gént örököl.
2015. febr. 11. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk apuka kék szemű és az én egész családom barna! Pároméknál csak az anyujának és Neki van kék szeme. Kislányomnak (16,5 hós) rikító kék szeme van.

Ezt nem lehet kiszámítani.

Nálunk a kalkulátor 95%ra barnát jósolt... Hát, ez már barnulni nem fog ;-)

2015. febr. 11. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
2015. febr. 11. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom és az én szemem is barna. Az én szüleimnek szintén barna a szemük, párom apukájának kék, anyukájának baemrna szeme volt, kislányunknal mégis kékeszöld szeme van, hiába erősebb a barna szín.
2015. febr. 12. 06:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna, nálunk ugyanezek a paraméterek, ebben a leosztásban :)

2 gyerekem van, az idősebbnek kék a szeme, a kicsinek barnászöld, mint nekem.

2015. febr. 13. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!