Andrea név nagyon rossz név?
Számomra ez egy teljesen semleges név, már a jó értelemben persze. Egyáltalán nem borzalmas, vagy pocsék, amivel kínozná bárki is a gyerekét.
Számomra a nagyon szép:
Lívia, Olívia, Teodóra, Sarolta, Sára, Anna, Júlia
Semleges:
Andrea, Viktória, Gabriella, Laura, Zsuzsa, Zsuzsanna, stb.
Borzalmas:
Mira, Mila, Leila, Pompónia, Zahira, Szalima és egyéb gyönyörűségek...
Jaj de nem szeretem az ilyen okoskodó véleményeket. Most minek kell ilyet beszólni, hogy kínozzátok vele a gyereket? Ez részemről gusztustalan hozzáállás, mert tulajdonképpen megsértenek Titeket. A Ti gyereketek, Nektek kell eldönteni mi legyen a neve, olyat úgy sem találtok, ami minden kedves rokonnak maradéktalanul tetszik.
Szerintem szép név, (a borzalmastól nagyon messze van) és a mai gyerekek körében egyáltalán nem gyakori, úgyhogy ki fog tűnni a sok Hanna, Mia, Mira, Fanni meg egyéb ilyen divatnevű lányok között.
Nekem tetszik. Tesomat ugy hívtak,3evesen meghalt :(
Terhes vagyok,ha lány lesz,szeretnem igy hivni.
Köszönöm a válaszokat.
Mi mindenképpen Andrea nevet adjuk, már régóta ezt a nevet szeretném adni. Második nevet nem szeretnénk, mert a vezetéknév is hosszú.
A rokonok szerint azért ronda, mert olyan "parasztos" vagy volt aki azt mondta, hogy semmitmondó.
Nagynéném van ellene nagyon, őt megkérdeztem, hogy akkor mondjon nevet, hogy melyik lenne jó.
Felsorolt párat Pl: Csenge, Hanna, Fanni stb.. Nincs bajom ezekkel a nevekkel sem, de nem ezek amiket választottam volna ha nem az Andrea lenne a választott név.
Köszönöm még egyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!