Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért nem értenek meg a szüleim...

Mért nem értenek meg a szüleim rossz a mostani iskolámban és hiába mondom nekik hogy irassanak át egy másikba miért van ez és mi a megoldás?

Figyelt kérdés

2016. febr. 19. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%

Én is hasonló cipőben jártam. 2 év kellett mire a szüleim belementek, hogy iratkozzam át. Azóta leérettségiztem. Sokszor ők mondják, hogy milyen jól tettem, hogy akkor átiratkoztam, persze azt nem mondják, hogy plusz 1 évet kellett a másikban lennem.

Szerintem próbálj meg ésszerű érveket felhozni, hogy miért lenne jobb. Keress valami adatot, arról az iskoláról, ahova menni szeretnél. Vázold fel, hogy miben jobb az, mint a jelenlegi.

2016. febr. 19. 22:40
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

hányadikos vagy?

miért rossz a mostani suli?

2016. febr. 19. 22:46
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
Mi sem értünk meg. Talán a szüleidet is ennyire tájékoztatod a dolgaidrol.
2016. febr. 19. 23:00
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
Írj bővebben arról, hogy miért szeretnél, honnan és hová, mik a lehetőségeid, hány éves vagy stb?
2016. febr. 19. 23:18
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell rögtön lepontozni? Vagy ti így tudtok a kérdezőnek segíteni? Persze, általános dolgokat mondani, de mást nem nagyon...
2016. febr. 19. 23:39
 6/25 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk mert a menekülés nem megoldás. Ha a következő is rossz lesz, jön a harmadik és így tovabb?
2016. febr. 20. 05:58
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan utolsó. A sulikbál ez így működik egy gyerek nem fogja tudni megváltoztatni a sulit szval marad haz hogy mindig a jobb suliba kell menni.
2016. febr. 20. 07:58
 8/25 anonim ***** válasza:
70%

6 os, ha felnottkent rossz a munkahelyed akkor is ott maradsz ha van mas lehetoseged? Ugye hogy nem?

akkor a gyereknek miert ne lehetne valtani ha rosszul erzi magat abban a kozegben? akar tobb alkalommal is. ha rosszul erzi magat ott az kihat a tanulmanyi eredmenyeire es a maganeletere is.

2016. febr. 20. 08:03
 9/25 anonim ***** válasza:
34%

8!

Nem derült ki, hogy mi a problémája, miért "rossz a suli".

A munkahelyrol : ha a munkatarsaimmal nem egyezunk, nem ok a változtatásra, ha a főnököm bunkó, szintén nem - nem az ő szorakoztatasukra vagyok ott, hanem pénzt keresni.

2016. febr. 20. 08:06
 10/25 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Jó lenne ha leírnád mi okozza a problémát. A menekülésen kívül talán van más megoldás is. Nem rosszindulatból: De jobb ha nem szokod meg hogy elfutsz a problémák elől, mert egész életedben minden elől menekülhetsz. Persze azt nem vitatom, hogy néha nincs más megoldás.

2016. febr. 20. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!