Mért nem értenek meg a szüleim rossz a mostani iskolámban és hiába mondom nekik hogy irassanak át egy másikba miért van ez és mi a megoldás?
Én is hasonló cipőben jártam. 2 év kellett mire a szüleim belementek, hogy iratkozzam át. Azóta leérettségiztem. Sokszor ők mondják, hogy milyen jól tettem, hogy akkor átiratkoztam, persze azt nem mondják, hogy plusz 1 évet kellett a másikban lennem.
Szerintem próbálj meg ésszerű érveket felhozni, hogy miért lenne jobb. Keress valami adatot, arról az iskoláról, ahova menni szeretnél. Vázold fel, hogy miben jobb az, mint a jelenlegi.
hányadikos vagy?
miért rossz a mostani suli?
6 os, ha felnottkent rossz a munkahelyed akkor is ott maradsz ha van mas lehetoseged? Ugye hogy nem?
akkor a gyereknek miert ne lehetne valtani ha rosszul erzi magat abban a kozegben? akar tobb alkalommal is. ha rosszul erzi magat ott az kihat a tanulmanyi eredmenyeire es a maganeletere is.
8!
Nem derült ki, hogy mi a problémája, miért "rossz a suli".
A munkahelyrol : ha a munkatarsaimmal nem egyezunk, nem ok a változtatásra, ha a főnököm bunkó, szintén nem - nem az ő szorakoztatasukra vagyok ott, hanem pénzt keresni.
Szia!
Jó lenne ha leírnád mi okozza a problémát. A menekülésen kívül talán van más megoldás is. Nem rosszindulatból: De jobb ha nem szokod meg hogy elfutsz a problémák elől, mert egész életedben minden elől menekülhetsz. Persze azt nem vitatom, hogy néha nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!