4 hónap múlva megszületik a kislányom, és Andrea nevet akarjuk adni neki. De a rokonságból páran azt mondják, hogy pocsék név. Szegény kislány miért akarjuk kínozni ilyen névvel. Én nem gondolom, hogy borzalmas név lenen, de csak én vagyok így vele?
Szerintem semmi borzalmas nincs benne, gyerekként is felnőttként is egyaránt bátran viselhető, a mai újhullámos divatnevekkel ellentétben. Inkább legyen Andrea mint a 100. Mira, Amira, Lara..amik gyerekként elmennek de felnőttként.. arról jobb nem beszélni.
2016. márc. 5. 15:06
3/21 anonim válasza:
Ha neked/nektek tetszik, akkor a többi rokonnak mi köze hozzá? Szerintem szép név, nyugodtan adjátok ezt,főleg, ha illik a vezetéknévhez is.
Ne hallgass másokra, ti döntésetek. Boldog babavárást, és sok egészséget a picinek, és nektek!
2016. márc. 5. 15:07
4/21 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de a ti babátok, ti véleményetek a lényeg! Esetleg adhatnátok neki egy második keresztnevet, hogyha nem tetszik neki, akkor használhassa azt.
2016. márc. 5. 15:08
5/21 anonim válasza:
Én szeretem a saját nevemet (szintén Andrea.) A kedves rokonok mit találnának megfelelőnek? (nem mintha beleszólhatnának a dologba.)
2016. márc. 5. 15:13
6/21 anonim válasza:
Szerintem szép név, az Andrea komolyan hangzik, az Andi már sokkal kevésbé, teljesen jó becenév.
Esetleg adjatok neki mellé egy kicsit modernebb, de hozzáillő második nevet, és majd ha ő nem szereti azt használja.
Egyébként az emberek nagyon nagy része nem szereti a nevét, főleg kamaszként. Teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy mit adtok neki, egy ideig biztos nem fog neki tetszeni
2016. márc. 5. 15:14
7/21 anonim válasza:
Nem rossz név, bár mivel a jelentése "férfias", és olaszul például férfinév, nem vagyok akkora rajongója.
2016. márc. 5. 15:17
8/21 anonim válasza:
Bármilyen nevet kitalálsz, biztos lehetsz benne, hogy valakinek nem tetszik, megjegyzéseket tesznek rá, le akarnak beszéli, stb.
Hangsúlyozom: bármilyen név esetén. Ha régies: "unalmas", "ósdi"... Ha modern: "kimondhatatlan, "gáz", "ciki", "divatnév", stb.
Éppen ezért: a saját és a párod véleménye számít csak, senki másé!
2016. márc. 5. 15:18
9/21 anonim válasza:
[link] Elég találó, legalábbis rám. Ez a negatív dolgokból is igaz néhányra. Alapból nem hiszek horoszkópban meg hasonlókban, de ez (kivételesen) bejött.
2016. márc. 5. 15:19
10/21 anonim válasza:
Én is Andrea vagyok, szerintem jó, mert teljes formájaban szép, komoly, nőies hangzású, viszont a becézett formai nagyon vidámak, Andi az rövid, klassz Andika kedves Anduska, úgy szoktak a szüleim becézni. Neten Drea, Dreja, Derja nicknevek is jók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!