Ez tényleg rossz így? El akarnak tiltani az egyetlen dologtól, amit szeretek.
Sajnos igen. Túl nagy ár a passzióért, hogy 9-10 körül kezdesz el tanulni, ebbe hosszú távon belerokkansz. Nem vagyok egy nagy iskolapárti, és megértem, ha a gitározást értékesebbnek és pláne élvezetesebbnek tartod a tanulásnál, de a jelenlegi rendszerben utóbbi sokkal fontosabb.
Valami kompromisszumot kellene kötni (napi néhány órát gyakorolni csak, vagy csak heti kétszer, vagy csak hétvégén), mert ez a megoldás sem jó, de az sem, ha depresszióba kergetnek azzal, ha megtiltják azt a tevékenységet, ami örömet szerez neked, amivel kiengedheted a gőzt.
Hát, elég rosszul hangzik, de ha szereted és bírod is, én nem tiltanám. (Én mondjuk már biztos bedobtam volna a törülközőt:S)
Próbálj esetleg kompromisszumot kötni: nem minden nap mész vagy minden nap mész, de korábban hazamész, vagy állapodjatok meg abban, hogy amíg nincs emiatt gond a suliban, addig rendben stb.
Szerintem ez így túl sok.
Miért nem inkább hétvégéken gyakoroltok és akkor jobban lenne idő és nem kell másnap suliba sem menni. Pl. Péntek-szombat. 1-1 nap lehetne hétköznap is. De minden egyes nap sok.
Nem tudja megtiltani. Ő nem te.
Ha akarsz, elmész.
Ha jól megy így, beszélj vele vagy ne érdekeljen a sok baromsága.
Nem nagyon értem miért tanulsz néha 3 órát de te tudod.
"érdekeljen a sok baromsága"
Miért lenne baromság? Oké hogy egy ideig tudja ezt játszani, de hosszú távon eléggé kikészül tőle.
Ráadásul szép és jó dolog a saját banda, de akkor is 15 évesen a tanulás kellene első legyen, simám megoldhatná hogy előbb tanul, és utána pár naponta gyakorolnak.
Vagy az anyjával megbeszéli hogy mikor mennyit kell tanulni, mert van amire folyamatosan kell, és van hogy szinte egész héten alig, és ehhez lenne igazítva a zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!