Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez tényleg rossz így? El...

Ez tényleg rossz így? El akarnak tiltani az egyetlen dologtól, amit szeretek.

Figyelt kérdés
Szóval 15 éves vagyok, középiskolás, naponta az óráim a hetekben így vannak: Hétfő 8, kedd 7, Szeda 8, Csütörtök 9, péntek 6. Én iskola után gitározok (Jártam régebben tanárhoz de már nem). Van egy zenekarom a haverokkal, és sokáig szoktunk gyakorolni. Viszont ennek az az ára, hogy 9-10 fele érek haza, és ekkor kezdek el tanulni, ha kell éjjfél, fél 1-ig. Reggel simán fel tudok kelni, suliba sem vagyok fáradt, tudom az anyagot, nem panaszkodtak a suliból sem. Ezt 1 hónapja csinálom így, volt belőle már sok vita, viszont most anyum a fejébe vette, hogy megtiltja az esti tanulást, és azt szeretné hogy iskola után mennyjek haza. Szerintetek igaza van?

2016. febr. 22. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért kell minden nap próbálni?

Próbáljatok péntek-szombat, vagy ha szétszórnátok akkor is mondjuk kedd és szombat vagy kedd és péntek. Hidd el, ettől minden szülő ki lenne, főleg, hogy 15 évesen még baromira nem így kéne élned. ahogy most teszed. Azt is csodálom, hogy eddig engedték.

2016. febr. 23. 11:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Most az a nagy helyzet,hogy te úgy írod le magad,mint aki univerzálisan mindenhol helyt áll,mégis el akarják tiltani.Biztos,hogy ez így van?
2016. febr. 23. 19:32
 13/14 anonim válasza:

fuu na basszus... még jó h "szabály" h ne írd be még egyszer ugyanazt amit előtted valaki már írt

ennek ellenére majdnem mindenki ugyanazt írta.

az előttem szólóval nem értek egyet. A szülei azért mondták h abba kéne hagynia mert még egy felnőttnek is megterhelő hosszú távon ez az életmód nem h egy 15 évesnek

2016. márc. 2. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem most írtad ki a kérdést, talán azóta rendeződött is a helyzet.

Én egy befutott zenész tanítványa vagyok, ő szokta mindig mondani, hogy gyakorolni nem próbán kell, és igaza van.

Teljesen elég heti 1-2 próba, amellett pedig gyakorol és készül a következőre mindenki otthon.

Nyilván nem olyan hangulatos, de sokkal eredményesebb lehet.

Jobban jársz, ha hét közben hazamész.

A könyv fölött nagyon jól lehet skálázni, az pedig kell az improvizációhoz, és gyors játékhoz.

2016. ápr. 30. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!