Mi a véleményetek az Irén névről?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 10:59
11/19 Titusztitusz válasza:
Nekem nagyon nem tetszik...
12/19 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Túl régies.
15/19 anonim válasza:
A nagypapám testvérét így hívják, semmi bajom vele. De gondolom a kérdésed inkább arra vonatkozik, hogy gyereknek adnánk-e ezt a nevet. Én speciel nem. Félő, hogy 18 évesen rohanna nevet változtatni, láttam már ilyet...
16/19 anonim válasza:
Van Irén ismerősöm. 35 éves. Nekem tetszik a név.neki is jol áll :)
Számomra az Emilia öregesebb név.
17/19 anonim válasza:
Azért tűnik sokak számára öregesnek, ódivatúnak ez a név, mert főleg az 50+ korosztályban fordul elő. Ettől függetlenül szerintem teljesen vállalható név. A gyerekemnek nem adnám, mert van, ami ennél jobban tetszik, de semmi gond nincs vele szerintem.
18/19 anonim válasza:
A jelentése "béke", ami nagyon tetszik. Irinek vagy Incinek becézném. :)
Szláv alakja az Erina és az Irina kicsit modernebb hangzású.
19/19 anonim válasza:
30 éves barátnőmnek a 2. neve és még ő is utálja, szégyenli... Hát akkor egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!