Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan apa, akire...

Tényleg van olyan apa, akire nem lehet negyedórára rábízni a saját két gyerekét?

Figyelt kérdés

Mesélte ma a kolléganőm, hogy milyen jó lenne negyedórára beleülni egy fürdővízbe. Mondtam neki, hogy hazaér a férje, mondja neki, hogy most ő beül a kádba, 15 percet foglalkozzon a két gyerekkel. Erre azt válaszolta, hogy az lehetetlen, mert a pasi nem bír el a két gyerekkel. Mondom, 15 percig? Olyan nincs.

Állítja, hogy márpedig így van.

Ez komolyan akkora dolog? Nem csecsemőkről van szó, két és fél évesek.

Tényleg van ilyen, vagy csak én gondolom, hogy a férj nem is akar elbírni velük?

2016. márc. 3. 20:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Anyuka mar visszaallt a meloba, a kerdezovel egy helyen dolgoznak
2016. márc. 4. 13:25
 22/23 A kérdező kommentje:

Pont erre gondolok én is, hogy a feleség is dolgozik már. Biztos nem ő a fő kereső, de akkor is. Utána bevásárlás, bölcsiből elhozni a gyereket, szórakoztatás, háztartás.

A férj meg hazaesik, és neki pihenni kell (hozzáteszem, nem fizikai munkát végez ő sem).

2016. márc. 4. 20:08
 23/23 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

"Tőlem amúgy azt szokták kérdezni, amikor egyedül vagyok, hogy hol hagytam a gyerekeket és amikor mondom, hogy a másik teljes értékű szülővel vannak, akkor elkerekedett szemekkel néznek, hogy az meg ki. Mondom az, aki pontosan annyi fizetést tesz le az asztalra, mint én és ugyanannyi joga és kötelessége van otthon, mint nekem. Na ilyenkor ált. témát váltanak az emberek :)"

Természetesen csak azoknak az embereknek mondom ezt, akik ki vannak akadva, hogy miért nem lóg rajtam állandóan két gyerek...

2016. márc. 5. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!