Tényleg van olyan apa, akire nem lehet negyedórára rábízni a saját két gyerekét?
Mesélte ma a kolléganőm, hogy milyen jó lenne negyedórára beleülni egy fürdővízbe. Mondtam neki, hogy hazaér a férje, mondja neki, hogy most ő beül a kádba, 15 percet foglalkozzon a két gyerekkel. Erre azt válaszolta, hogy az lehetetlen, mert a pasi nem bír el a két gyerekkel. Mondom, 15 percig? Olyan nincs.
Állítja, hogy márpedig így van.
Ez komolyan akkora dolog? Nem csecsemőkről van szó, két és fél évesek.
Tényleg van ilyen, vagy csak én gondolom, hogy a férj nem is akar elbírni velük?
Tesóm is így van a férjével.
Azt mondta nekem, hogy inkább nem hagyja rá, mert a férje hagyná sírni, max. odagügyög valamit, aztán hamar megunja és inkább rázárja a gyerekszoba ajtaját, ahelyett, hogy kézbe venné és megnyugtatná.
Soha nem szülnék egy ilyen életképtelen "férfinak".
A párom pont ugyanúgy tud gondoskodni róluk, mint én..egy dolgot leszámítva, a szoptatást.
Nem baj, ha valaki nem született apuka és az anyuka foglalkozik alapvetően a gyerekekkel, apuka pedig "csak" segít. Na de, hogy 15 percre, vagy akár néhány órára nem lehet rábízni a másikra a gyereket, az egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!